Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia005

NIECH KTOŚ MI PORADZI PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kasiunia005

czesc, mam problemik.Bralam tabletki ponad 3 lata i 1,5 miesiaca temu przestalam.Dostałam normalnie okres po odstawieniu (25 maja) i nie zaczelam kolejnego opakowania.Teraz powinnam dostac okres (22 czerwca) i nie pojawil sie do dzisiaj.Nie wiem co mam myslec, odkad przestalam brac tabletki kochalam sie z moim chlopakiem z prezerwatywa i nigdy nie doszlo do wytrysku ''we mnie''.Slyszalam ze po tak dlugim czasie przyjmowania tabletek okres moze wystepowac bardzo nieregularnie a nawet moze go nie byc przez jakis czas i ze plodnosc wraca nawet przed pol roku.Co myslicie, czy jest mozliwosc abym byla w ciazy???

wiesz mozliwosc jest zawsze, ale nie sadze... okres po tabletkach naprawde jest nieregularny i ja bym sie nie stresowala spozneniem, a plodnosc...no to u kazdej kobietki indywidualnie. jesli Cie to naprawde mcno meczy to zrob test:) pozdrawiam

Gość mala brunetka
po odstawieniu tabletek albo płodność bardzo dlugo nie wraca albo odrazu jest się mga płodnym,ale skoro byliście zabezpieczeni to pewnie chodzi tylko i wyłącznie o to że cykl masz rozregulowany po odstawieniu tabsów :)

po odstawieniu, zwłaszcza po długim braniu cykle się rozregulowują. ja już pół roku temu odstawiłam, ale jeszcze się nie uregulowały :( skoro się zabezpieczacie to nie masz powodu do obaw. a to czy płodność wraca czy nie to sprawa indywidualna.