Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why oh why

faceci po 30 zdesperowani na mlode dziewczyny

Polecane posty

Gość why oh why

hej,.zalozylam profil na randki.o2 i otrzymalam kilka wiadomosci,ale wieksozsc facetow ma ponad 30 at ,a ja 21 . jestem normalna dziewczyna, nie jakims podlotkiem co tylko mysli o piciu,sexie,bogatym facecie z fajnym autem itp. ostatnio jak sie przeprowadzalam, to wynjem,alm vana, koles mial ok 34 lat i nastepnego dnia do mnie zadzonil i sie zpaytak czy nie chcialabym gdzies z nim wyjsc ;-/ to jest zalosne, czy faceci probuja z kazda dzeiwczyna?

Gość tez 21
Niestety facetom totalnie odbija. NIe ma lepszego szpanu niz pochwalic sie kolegom iz przelecialo sie 20tke. Od takich facetow lepiej sie trzymac z daleka...

Gość handsome 32
facet w wieku 30 lat jest intelektualnie rowny dziewczynie w wieku 21 lat... nadajecie na tych samych falach, jezeli wam bardziej odpowiada 21 letni napalony malolat, to sprecyzujcie ze panowie w podeszlym (30 lat)wieku was nie interesuja.... glupie z was dziewki

Gość tez 21
Wszystko sie zgadza, ale niestety 30latkowie ogladajacy sie za 20latkami nie naleza do tych dojrzalych emocjonalnie. Im glownie chodzi o to, aby moc pokazac sie z "mloda dupa".

Gość facet 24
a ja mam 24 l i romansuje teraz z 30 paru letnia kobieta,pewnie jak ja bede po 30 to bede uganial sie za 20 latkami:)