Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bijou_bee

golcie sie.......... faceci

Polecane posty

Gość bijou_bee

dlaczego niby tylko od kobiet sie wymaga zeby sobie podgalaly cipki a nawet calkiem zgalaly zeby nie bylo ani 1 wlosa a faceci moga sobie hodowac haszcze??? tez sie golcie bo mnie takie wlochy obrzydzaja i nie sposob zrobic laski przy takim czyms

Gość agawa kwitnaca
moj sie goli i nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej.

Gość Sekwana
Całkowicie się zgadzam. Mnie też brzydzi taki busz, zwłaszcza jak jest czarny.

Gość fder
chyba nigdy nie widzialas nagiego faceta .Mezczyzni nie maja wlosow na czlonkach tylko na jądrach i łonie

Gość fder
to jak wolicie kobiety ?GOlic jadra i lono czy tylko jadra ?

Gość FILIP 30
POLECAM SZCZERZE, ZUPEŁNIE INNE DOZNANIA, NIE TYLKO EROTYCZNE ALE I WIZUALNE

Gość FILIP 30
TY JULEK PODOBNO MASZ TRZY JAJCA BO CI SIE PTAK NIE WYKLUŁ?

Gość FILIP 30
JULEK CZY GOLISZ TYLKO JAJCA CZY SIĘGASZ TEŻ DO ROWA

Gość FILIP 30
doszedłem do takiej wprawy ze gole razem z rowem

Gość Do fder
A kto powiedział, że faceci mają golić sobie penisa i jądra??? Przecież pierwsza osoba napisała, że faceci mają się golić w miejscach intymnych, a jeśli chodzi o laskę to obrzydliwie jest ją robić, gdy nas penisem jest wielki busz.

Gość FILIP 30
saska kępa już nie modna, kiedyś widziełem tatuaż nad kuta111m: nuty na pięciolinii i podpis CZYTAJ NUTY DMUCHAJ W PUZON. Z TAKIM ORYGINAŁEM STUDIOWAŁEM I RUCH111111MY NA IMPREZACH TE SAME BABY

Gość Jarek Zdunska Wola
Gole w lecie cale cialo - rece, nogi , jajka ;) Kobiety to lubia :)

Gość zdaniem.faceta
A ja się ogolić nie pozwolę :)

kurna ! Co Wy takie jesteście?:O facet bez włosów to taka pipa spedalona !!

Gość nie ogolony facet jest
bleeee

Gość mimimii
dementia gratulujemy samca i podejscia do zycia. Musisz byc strasznie konserwatywna. Facet ktory sie goli jest spedalony...taaaaak:) haah skad takie cwoki sie biora?

Gość ej ej
Proste, ze facet ktory sie goli jest spedalony. Ups, przepraszam, jest metroseksualny (na jedno wychodzi). Niestety, nic nie poradzimy na ta chora mode. Wloski na zel, klapki japonki, spodnie rybaczki, rozowe obcisle koszulki, ogolone jajca i dupy. Dramat...Glupie pokolenie :).

Gość nie ogolony facest jest
nie uwazam zeby facet który golił sobie włosy łonowe jest metroseksualny, tak jak facetom przeszkadzaja włoski u kobiet, to tak samo mi one przeszkadzaja, chodzi tu o wzgledy estetyczne i higienicze. Nie jest przyjemnym doznaniem buszowac w goszczu włosów, mogli by chociaz przycinac te włoski

Gość a ja mam faceta
ktory jest zarośniety jak goryl lub yetti i uwielbiam to nie wyobrazam sobie inaczej takiego łysego co prawda potem wyciągam te włosy godzinami z buzi ale to jest super

Gość kobietaaaaaaaaaa
meżczyzna nie powinien depilować sie w intymnych miejscach tylko lekko podcinać właski aby nie były aż tak długie.Mężczyzna bez owłosienia intymengo wyglada dziwnie i jakby niemęsko.

Gość świeta racja jestem
za mutantami popromiennymi w owłosieniu hurrrrrrrrrrrrrrrrra

Ja mam owłosienie łonowe krótko przystrzyżone a pod pachami jestem wygolony, zwłaszcza latem i nigdy się nie spotkałem ze stwierdzeniem, że to jest niemęskie i spedalające. Chodzi o to żeby nie śmierdzieć a to jest w stanie zrozumieć chyba każdy.

Gość ej ej
Zeby nie smierdziec trzeba sie myc i uzywac antyperspirantu. Jakbys o tym wiedzial, nie musialbys golic brzydkiego zapachu. Oj przepraszam, wlosow pod pachami :classic_cool:.

No, nie pomyślałem, rzeczywiście może się kiedyś umyję. A jak nie to wyleję na siebie trochę jakiegoś zapachu. Jasne.

Gość facet nie ogolony jest
hehe a najlepiej jeszcze zapusc sobie warkoczyki pod pachami, mowie ci to hit sezonu ;) nie opedzisz sie od lasek ;)

Cyt:\"Zeby nie smierdziec trzeba sie myc i uzywac antyperspirantu. Jakbys o tym wiedzial, nie musialbys golic brzydkiego zapachu. Oj przepraszam, wlosow pod pachami\" ej ej, spróbuj kiedyś porównać samopoczucie z krótkimi i długimi włosami zanim się wypowiesz. Nie zawsze to robiłem ale od kilku lat golę się i strzygę regularnie i wiem jak jest. Włosy nasiąkają zapachem bardzo łatwo, zwłaszcza tym nieprzyjemnym i mycie nie jest rozwiązaniem, trzeba by to robić chyba co godzinę.

Gość takasobiejednaaaaaaaaaaaaaa
:D Ale się uśmiałam, ale tak na serio - facet ogolony to nie żaden spedalony facet, tylko facet zadbany. I o wiele lepiej wygląda niż ten nieogolony. No i oczywiście nie trzeba później włosów z zębów wyciągać :O

Gość a ja tam lubie
te włoski wyciagac tak juz mam

Gość lubię ogolonych
zwłaszcza jakos fantazyjnie, ściągasz mu gatki a tam jakiś wzorek hmmmmmm to naprawde robi wrażenie nie rozumiem facetów którzy krzyczą że się nie golą bo nie....bo nie chcą być jak pedały gdyby chociaż raz sie ogolili i zobaczyli jak to się spodoba im pannie to zawsze juz by sie golili najgłosniej się wypowiadają Ci którzy nie mają nikogo i im nie zalezy by się komus podobać co do pach i antyperspirantów, nic nie da antyperpisrant jeśli wciera sie go we włosy a nie w skórę, bo antyperspirqant ma zamykać ujścia gruczołów potowych a nie służyć jako brylantyna na kłaczory pod pachami