Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bijou_bee

golcie sie.......... faceci

Polecane posty

Gość FILIP 30
no jestem twój topik

Gość ja mam faceta i
nie chcialabym zeby sobie jajka golil, sory to spedala

Gość hmmmm_______
to jak facetów golenie sobie jajek spedala to jak kobiety gola sobie to znaczy ze sa zlezbijaczone czy co?

Gość f77
no jasne nie ma jak zarośnieta z kłaczkami wtstającymi z majtek i świetny gąszcz pod pachami takie bez zarostu sa ble jak male dzsiewuszki

Gość bijou_bee
NIE NO GRATUluje podejscia facet sbie przystrzyze wlosy czy ogoli i od razu pedal?? co z Was za ludzie??? prostactwo i zasciankowosc wychodzi meski facet to bedzie meski nawwet jak nie bedzie mial haszczy kolo penisa najlepiej taki spocony nieogolony smierdzacy facet z kepami wlosow pod pachami i kolo przyrodzenia wow jakie to męskie!!!!! od razu ma sie ochote na sex

Gość J4cek
Jak widzicie w tak blachym temacie ,wszystko się opiera nie o to co powinno .... moim zdaniem każdy robi to co uważa za stosowne ,a wy ? Mało kto z was patrzy na to że to higieniczne ,czepiacie że już musi mieć inną "orientację" a moim zdaniem higiena osobista to podstawa i na tym trzeba skupić uwagę a nie na tym że ktoś uważa że to pedalskie ,poza tym łono widzi tylko partner/partnerka ,więc mamy problem orientacji z głowy ,bo który z partnerów widząc ogolone łono napomknie o orientacji ? Chyba żaden ,pozdrawiam. P.S. Moim zdaniem golenie jest wskazane i bardzo higieniczne.

ludzie niech kazdy robi to co mu pasuje mi podobaja się faceci dbający o siebie ale nie do przesady pachy ogolone ok, owłosienie łonowe nie na łyso,ale fajnie jak dba tam o siebie klata nie golic,,żel mi nie przeszkadza ma byc nie cuchnący i inteligentny i z poczuciem humoru

Gość dame rosalinda
Gdyby moj facet sie w miejscach intymnych nie golil to o 'lasce' moglby zapomniec. Nie wyobrazam sobie nurkowania w tym buszu. Zreszta moj facet pod pachami tez sie goli i nie widze w tym nic dziwnego.

Gość jjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tam, głupoty gadacie, to tak samo jak na nogach facet by ogolił- taka pi*a z niego wtedy, bez obrazy oczywiscie, to moje skromne zdanie a zreszta jak kto lubi, zależy od egzemplarza, pozdrawiam

miałam okazje pracowac z ludzmi o zapachu '' słodko-kwaśnym'' tzw macho to naprawde nie jest przyjemne więc ja twierdze,że mezczyzna dbający o siebie wcale nie jest sp......

Gość facet z gustem
Wczoraj ogoliłem jajka i podstawę kutaska dalej jest podstrzyżony i gotowy na dobre lody:) Tak całkiem na łyso to może wygląda róznie choć niektóre kobiety też tak lubia ale taki podstrzyżony jest po prostu zadbany

Gość J4cek
Widzisz "facet z gustem" (swoją drogą gdzie ten gust) golić to całkiem albo podgalać wszędzie ,Ty ogoliłeś to i owo a zrobiłeś podgoloną "fryzurkę" ,jak dla mnie to właśnie takie coś jest .... hmmm .... niefajne ,tak to kobiety się właśnie golą (niewszystkie) ,nie pisze tego by Cię urazić oczywiście ,wyrażam tylko swoje zdanie ,pozdrawiam was

Ja sobie gole choc nie do konca.Nawet lepiej dla mnie jak nie mam klaczkow.Duze wlosy sprawiaja ze swedzi mnie krocze a i zapach jest nie teges szybciej niz przy ogolonych.

Gość owłosiony;
a ja należe do owłosionych facetów także kiedy sobie wygolę okolice penisa to troche dziwnie to wygląda. Kilka razy ogoliłem sie tam na gładko ale kiedy włoski odrastaja to jest koszmar bo czasem zawijaja sie pod skórą i później na długo pozostają zaczerwienienia. Obecnie tylko sobie podgalam a na mosznie golę na gładko i jest OK. Jesli chodzi o kobiety to nie podoba mi się cip** taak bez niczego bo wyglada jak u małolaty. Moja dziewczyna niestety tak sobie goli i ciągle ma tam zaczerwienienia które nie wyglądają najlepiej

A mnie zastanawia, dlaczego niektórzy faceci tak bardzo się obawiają, ze ogoleni będą wyglądać "gejowato", "pedlasko" czy jak to tam jeszcze zwać? Naprawdę macie tak niską samoocenę, że uważacie, ze kępka włosów zadecyduje o waszej męskości? :D Obawiacie sie, ze na widok wygolonego krocza kobieta zawoła "O! Pedał! " :D :D :D bo na ulicy przecież tego nie widać :D A może boicie się, ze wpadniecie w oko jakiemuś gejowi i ulegniecie? :D no ale to też nie od włosków chyba zależy :D :D Pozdrawiam ogolonych ;)

Golenie samo w sobie jest dość uciążliwe, ale efekty zadowalające. Wolę mieć łyso niż jakieś krzaczory.

Gość dla mnie faceci ktorzy się nie
golą TAM wyglądają jak jacyś jaskiniowcy...nie ma chyba nic bardziej obrzydliwego i odpychającego w wyglądzie faceta niż busz nad kutasem... no, może nie licząc skarpet w zestawie z sandałami i wąsami :classic_cool:

Gość nowy tutaj
A ja kiedyś spróbowałem się tam ogolić, tak na próbę. Powiem szczerze, że efekt jest całkiem niezły mojej kobiecie też się podoba... tylko na początku strasznie swędziało:D no i łatwiej utrzymać higienę.. także jak dla mnie goleniu się tam mówię TAK;)

Też jestem za goleniem, osobiście zawsze na krótko strzygę górę i całkowicie moje jąderka :D Pod pachami też strzygę na krótko, ale nie całkowicie, ze względów higieny. Przy dużej ilości ruchu i wysiłku fizycznego, żaden antyperspirant nie pomoże.

Gość męski facet
A ja mam zarośnięta klatę i moim kobietom bardzo się to podobało. Jak ogoliłem na dole to moja obecna kobieta powiedziała ze jej sie nie podoba

Gość naga jolka
lubie patrzyc na ogolonych facetow.

Gość chorespoleczenstwo
A kto to wymyslil zeby faceci golili owlosienie intymne?

Gość chorespoleczenstwo
Mariuszku jakos to zdjecie mi sie nie podoba czegos na nim brakuje. Tylko ci sie wydaje ze to ladnie wyglada. Jak dla mnie wyglada to smiesznie i jakos sobie nie wyobrazam zeby moj facet mial cos podobnego w gaciach.

Gość kra-m
Moj INTERES jest napewno ladniejszy.

Gość koszałek
Moja też woli moje włosy na klacie. Facet musi być męski mówi. Ale ile kobiet tyle gustów. A co do dziewczyn lubiących depilację - zobaczycie, że z wiekiem percepcja wam się zmieni. Im kobieta dojrzalsza tym bardziej optuje za opcją "owłosieniową".

Gość chorespoleczenstwo
Paskudnie to wyglada normalnie jak u niemowlaka a kobiety ktore pisza ze im sie to podoba to maja chyba po 20 lat

Gość chorespoleczenstwo
koszalek masz racje bo ja mam 30 lat i bardzo lubie wlosy mojego faceta

Gość kra-m
Nie przeszkadza ci to jak bierzesz penisa do buzi i masz wlosy w ustach, albo uprawiacie tylko stosunek misjonarski.