Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habrowa sukienka

Kto wam naopowiadal, ze znajdziecie prace w Anglii w tydzien?

Polecane posty

Gość habrowa sukienka

Niby sie tyle o tym pisze, zeby sobie wziac kasy na miesiac, a ciagle widze zaiwedzionych studentow, bo juz tydzien minal, a oni nie maja pracy, a z pieniedzmi krucho :O Czemu wszyscy sa tacy naiwni???

Gość watcher
jak kto?Media szukajace sensacji.Popatrz obok -na monitor.To tu wisi od nie wiadomo kiedy...,a jak sie ma do rzeczywistosci?...

Gość moze zalezy to od szczescia
3 osoby zmojego grona wyjechaly w rozne miejsca na wyspach (Londyn, wiocha na wybrzezu i Irlandia) i znalazly prace rzeczywiscie w miej niz tydzien, wiec to znow nie jest niemozliwe...

Gość corka marnotrawna
TAK JEST JAK SIE SłUCHA PRZECHWALAJACYCH SIE NA FORUM EMIGRANTóW ktorzy wszystko ubarwiaja by wzbudzic w was zazdrosc naprawde nie ma im czego zazdroscic a wrecz trzeba wspołczuc ja dzis wróciłam i chocby tam i pieniadze lezały na ulicy to po nie nie pojade

Gość jak ktos jest w miare
rozgarniety to znajdzie prace 🖐️

Gość mmm244
ja znalazlam prace na 3 dzien..pracuje sobie na lotnisku , co prawda bylo to 2 lata temu, ale i wowczas byl prawdziwy najazd naszych rodakow, a teraz jestem sobie na wakacjach w Polsce, jutro ostatni dzien ehh

Gość hmmm ....
moj kuzyn wyjechal tydzien temu (podstawowa znajomsc angielskiego) ... na zmywaku znalazl prace na drugi dzien ... i hotelu w jako pomocnik kucharza ...

Gość axaxaxaxax
Pewnie zależy jak kto szuka i gdzie tej pracy, trochę fartu zapewne też mile widziane.