Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Francesca...

Szukam bratnich albo chociaż rozumiejących dusz...

Polecane posty

Gość facecik taki
domilady opowiedz o swoim dziecku, o tym co mu mówisz.....

Gość domilady
Facecik,tzn. w jakim sensie o czym mu mówie?

pani prezes- tak, dostrzegam piękno życia i swiata, mogę powiedziec że kocham żyć, tylko nie mogę sobie znaleźć miejsca. Nie chodzę wiecznie smutna, śmieję się, mój smutek polega na tym że odczuwam jakąś pustkę, tęsknotę za czymś, nie potrafie tego wyjaśnić. Nie wiem czy jestem katoliczką. Nie chodzę regularnie do kościoła. Ale zostałam ochrzczona, byłam u komunii, to było dla mnie naturalne, tak mnie wychowano, jednak nie czuję się jakoś zwiazana z kościołem. Nie modle się co wieczór. Swoją wiarę traktuję jako codzienne dobre przeżywanie życia. Staram sie kochać, jaknajmniej nienawidzić, nie krzywdzę- nie umyślnie. I uważam że nieważne czy nazywamy TO Bogiem czy inaczej, wszyscy zwracamy sie do jednej świadomości, siły, światła. Nie wiem, postrzegam to po swojemu

Gość facecik taki
domilady mo0wisz mu przecież swoje marzenia usypiajac go, mozę nie glosno ale myslami. To "mówienie" to otwarcie duszy. Skoro nie masz obok siebie nikogo kogo kochasz to normalnym jest to co wypowiadasz bezgłosnie jako swoje marzenie. Znam te stany. tez w chwilach braku mozliwosci walki wręcz staję przed dylematem co dalej. czasem zanim zasnę mówie w myslach....

Nie ma więcej zagubionych duszyczek?tak sie zastanawiam i dochodzę do wniosku ze brak mi właśnie bratnich dusz, brak mi szczerości, uśmiechu i otwartości w ludziach. Coraz częściej spotykam sie z fałszem. Albo zauważyłam ze ludzie gnaja, nie mają czasu na rozmowę, patrzą tylko na siebie, są obojętni. To przykre.

Gość domilady
Mówie ze go bardzo kochamy wszyscy,ja,tata,cała rodzina...Mówie że stworze mu kiedys normalną rodzinę w której będzie szcęsliwy,że wszystko będzie kiedyś dobrze...Opowiadam mu o tacie,o tym jak bardzo go kocha i za nim tęskni,o sobie.Tylko problem w tym że ja nie wierze ze bedzie dobrze.A teraz to już własciwie nawet nie wim o czym myśle,po prostu chodze i łzy same lecą:(

Gość facecik taki
Francesca... szkoda,z ę tak kończysz ten powazny temat. Ale skoro nie znalazłaś w nas partnerów do rozmowy to...dziekuje dobranoc

Gość facecik taki
domilady chcesz pogadać na GG?

facecik taki- a jeśli ja mówię głównie w myślach, bo nie potrafię ubrać w słowa swoje uczucia? żadne słowa ich nie oddaja. Bardzo brak mi duchowej bliskości. Czy istnieje jeszcze cos takiego między ludźmi? chciałabym znaleźć jeszcze jakiegoś przyjaciela

Gość domilady
Masz rację Francesco.Tak własnie jest niestety,że ludzie widzą tylko swoje problemy.kazdy ma własne zycie i jest niestety mało duszyczek ktore potrafią się zatrzymac na chwile i dostrzec że jest Ci źle.

nie kończę tematu!!! czym uraziłam? to co mówiłam o ludziach nie odnosiło się do Was. Chyba mam po prostu pecha bo niewielu otwartych ludzi spotykam:-( przepraszam

Gość facecik taki
ja dojrzałem, ale mnie nie akceptujecie szkoda dobranoc

Gość domilady
Widzisz facecik,ja potrzebuje pomocy.Potrzebuje się wygadać,chce zeby ktos mnie wysłuchał i spojrzał na mnie jak na człowieka.Chociaz mam swiadomosc tego,ze teraz zachowuje sie jak histeryczka.Nie wiem czy bys to zniósł...

domilady- no właśnie, niewielu sie zatrzymuje, niektórzy udaja że nie widzą, a ile siły by Ci dało jedno spojrzenie, które mówiłoby że rozumie, że nie jestes sama

Gość facecik taki
gg 4201142

Gość domilady
Facecik,dlaczego tak mówisz???

ja zniose wszystko 🌻 posłucham , wysłucham , przytule , wytrze nos - i mam nadzieje , ze ci pomoge 🌻

Gość domilady
otóz to Francesca.Własnie o tym mówie!

Niestety w oczy Ci nie spojrzę, ale moge powiedzieć ze nie jestes sama, czasem i ja w to wątpie, ale tak jest. Jest jeszcze wiele duszyczek które patrzą z miłościa i zrozumieniem

Gość jakas tam sobie osoba
KARMA - prawo związku przyczynowo - skutkowego Dharma jest prawem, mówiącym, że wszystko co się zdarza, ma swoją przyczynę. Ostrzega ono, że to co robisz wróci do ciebie. Poznawszy to prawo można wywierać wpływ na własne życie. Zatem znajomość powiązań łączących zjawiska, jest kluczem do szczęścia każdego człowieka.

życie to gra słow umiejętnośc odpowiedniego mowienia w odpowiednim czasie do odpowiedniej osoby wyzbycie sie emocji na rzecz rzeczowego i logicznego mowieni wtedy jesteś lubiany kochany osiągasz sukces a jak jestes "kims" ważnym to "przyjaciól" wiele taki kraj takie obyczaje:P

co cie tak zatkało????????? Nic nie odpisalaś a tyle zadawałas pytań

a ja wolę swoja wrazliwośc duszy gadulstwo wesołośc dzieci psy koty :):)

rozumiem

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Szszszsz, zawsze warto żyć :)