Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flys

Mąż śpi, dziecko śpi....

Polecane posty

dobra ide sie myc i ide a a a:) d o b r a n o c !

a ja maluje paznokcie.... musze wstać jutro o 6 rano :O....bo są chrzciny córeczki cała się juz umazałam tym lakierem...ehhh padam na pysk :(

witam! jak po chrzcinach Siwek? pokurcz - czy to była ciezka noc?:):)

noe nie mialam zadnych skurczy :P noc spokojna, choc dzis mnie lapaly, chyba skorzystam z twojej rady :P

jak ąłpia skurcze ( o ile to nie sa porodowe\\:)) to powinno sie pic sok pomidorowy i jesc pomidory bo maja duzo potasu którego jak mamy mało to łapia pokurcze:):)

Gość flys
chętnie bym sie podupczyła ale teraz nie ma z kim

dzis wyjatkowo spałam do 10:) Patrys do 10.30 bo ogladał wczoraj do pózna toma i jerrego:) pokurcz masz ładnego syniaka i miedzy nim a mna jest tylko 26 lat róznicy i dwa dni:)

dlatego mam siłke siedziec przy kompie:):)

noe ja tez mam 26 lat :P dzieki, hehe maly nygusuje ostatnio a to ty wodniczek jestes, ha? :classic_cool: a twoj syno ile liczy sobie wiosen? ja od 7 nie spie i tez dzis wyjatek bo tak normalnie to od 5 rano juz na nogach jestem :P a z tymi pomidorami nie wiedzialam, ile to sie czlowiek z interneta uczy :P

ma dwa latka i dwa miechy jests z 30 maja:)ukochany mój syniak a łobuz , ze hoho , ale w granicach mojej cierpliwosci choc czasami gruba je nadwyreza:)

z pierwszym dzieckiem zawsze tak jest, dla drugiego juz nie bedziesz tak pozwalac :P

własnie sie zastanawiam czy chce drugie? chyab za stara jestem:O zanim jes spłodze i urodze i wychowam to juz bede stary grzyb i nie póje na zadna impreze hip hopowa chyba ze poszukac pierwszego dziecka:):)

hehe chyba maz splodzi a ty urodzisz :P zawsze mozesz byc super hip hopowa babcia :P mysle ze bylabys bardzo interesujaym zjawiskiem :)

ja spłodze i jzu:)pracujemy nad tym:):) w tajnym laboratorium:):)

własnie pełna rozterek jestem ja jedynak wiem ze kijowo czasami ale czy ja dam rede:):) z taka dwójka? chyba z relanium w kieszeni i flaszka za łózkiem:):)

o moja siostra:):) poznaj pokurcza fajny babek:)

czyzby dextera ? :P choroba moj slubny wrocil z pracy i do kompa sie dobiera zamiast do mnie 😭 😡 och jutro sie odezwe w dzien jak cos ;) milej nocki 🖐️

czasem sie kurczy ale to tylko po praniu w goracej wodzie potem wraca do swojej wielkosci , jak na pokurcza dosc uciagliwy:):) uwiebiam tego nicka, mozna sie nim fajnie słowami bawic:)

papa pokurczu:( wkurczyłam sie na ciebie:)

zajrzyj a nie \'moze\' ,,,,,, tak długo cie niebyło:(

kurde najlepsza zabawa mnie ominie a ty noe nie boj zaby dasz rade i z dwojka hehe, najwyzej na starosc w wariatkowie wyladujesz :P juz spadam juz :P

pokurcz dodam iz zauwazyłąm ze twój maluch ma taki sam smoczek jak mój i był to jego \'najulubionszy\'smok , i łatwo go było znalezc w nocy , móiwe o canpolowym tym granatowym, fosforyzujacy,:)

pokurcz czy maz cie juz wygonił:)

prawie :P wlasnie wrocil i sie myje, a ja zaraz bede robic mu kolacje co by sily mial biedak na nastepny dzien :P taki chudzina z niego ;)