Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak sil na zycie

Przez co jesteście sami ?

Polecane posty

Gość brak sil na zycie

ja przez urode a raczej jej brak( tradzik powoduje ze nawet z domu nie chce mi sie wyjsc) przez to nie jestem pewny siebie wiec nie dosc ze brzydki to jeszcze zakompleksiony...A wy przez co zawsze bedziecie sami

Gość mjnm.
kup sobie Tormentiol na buzię w aptece, poza tym jest kupa różnych maści i kosmetyków - tylko trzeba się kolo sprawy zakręcić :)

Gość samantha-x
tradzik nie jest przyczyna bycia samemu. wiem co mowie. borykalam sie z nim dlugo, do tego cierpie na inna chorobe skorna (luszczyca) i sa okresy ze mnie ostro wysypuje. nie przeszkodzilo mi to w znalezieniu meza. wazne tylko by miec odpowiedni stosunek do teo i sie tak nie przejmowac.

Gość brak sil na zycie
ialem juz chyba wszystkie masci i antybiotyki...poprostu to jest jak zaraza....

Gość brak sil na zycie
w tym roku zaprosilem chyba z 7 na randke...nie zgodzila sie żadna .... wszystkie chca ze mna czas spedzac jechac na jezioro isc na impreze itd...ale na randke juz nie chca...zbieg okolicznosci ? ja nie zrobie sobie makijazu nie zatuszuje tego ....Ci co nie maja podobnego problemu nie zrozumieja....

Gość p. Justynaaaa
A ja jestem sama, bo to mi pisane. Nie jest mi z tym źle, powiem nawet, że jest bardzo dobrze.:) Kto wie, może kiedyś doświadczę miłości... Pozdrawiam 🖐️

Gość kropellka
A co rozumiesz przez pojecie randki .Wyuzdany seks?

Gość samantha-x
ja mialam ten problem wiec rozumiem. zaczelam cierpic na tradzik jeszcze bedac w podstawowce. Potem przez cale 4 lata liceum chodzilam od lekarza do lekarza a kiedy wydawalo sie ze tradzik juz znikl dopadla mnie luszczyca (zaczely mi sie tworzyc plamki pokryte luskami na calym ciele) i trafilam do szpitala. Do tej pory musze uwazac., mam diete, co moge a co nie moge. Poczatkowo tez mialam jechana psychike bo wysmiewali mnie koledzy ale w ktores wakacje pojechalam na oboz do wloch, skora opalona, tradziku nie bylo widac a ja bylam podrywana na kazdym kroku przez naprawde ladnych facetow:))) Moze to glupie ale podnioslo moja wartosc. swtwierdzilam ze nie ma co sie przejmowac wysmiewiskami glupich debili z mojej klasy (zeby jeszcze jacys ladni byli a byli brzydcy) skoro potrafili sie mna zainteresowac naprawde ladni faceci (nawet jesli to bylo krotkie zainteresowanie). Zmienilam podejscie do swiata, stalam sie bardziej pewna siebie. Zaczelam sie tez bardziej przykladac do nauki i wyjechalam na stypendium. Nagle z zakompleksionej dziewczyny stalam se przebojowa i kazdy chcial wiedziec co i jak dokonalam. Dzis jestem szczesliwa mezatka, mieszkam za granica , tradzik uleczony a jak cos wyskakuje to dla mojego meza nie ma toznaczenia:))) Wazne jest nastawienie

Gość brak sil na zycie
mialem nastawienie do zeszleo tygodnia...kolejna porazka spowodowala ze cos peklo...widzisz jest taka roznica, ze ciebie podrywali wiec mialas pewnosc ze akceptuja twoj wyglad...a ja jaka mam pewnosc ? zerowa, musze odkryc karty i liczyc sie z wysmianiem ucieczka itd.... Ale ja juz odpuscilem wiec nie ma o czym gadac poprostu pytam jak maja inni ..

Gość samantha-x
przeczytaj dokladnie. tez na poczatku mialam przykrosci przez kolegow z mojej klasy. i wierz mi ze nasluchalam sie nie raz o tym jaka ja "pryszczata". Dopiero potem dzieki wakacjom za granica poczulam sie odmieniona i stwierdzilam ze glupolami nie ma sie co przejmowac. Ja sama zaczelam sie widziec w innym swietle i nagle inni tez zaczeli. Nie dawaj nikomu do udczucia zes zakompleksiony jest. Pokazuj ze masz swoje zycie, konkretne cele i oznanie dziewczyny to ani twoj cel ani prioryte zyciowy. zobaczysz ze szybko za toba zaczna sie uganic.

Gość ja dlatego że mam wszystkich
gdzieś! Nie mam ani znajomych, ani dziewczyny.

Gość Ksiezniczka84
przez wyszukany gust i przez to ze jestem wybredna

Gość carmen__________
z powodu wygladu...moje zycie to porazka...wyjatkowo dobrze wplywam na poczucie wartosci innych ludzi :(

aktualnie z powodu charakteru/osobowości bo jestem: nieśmiały, nieciekawy, nudny, itd... wyglądu: niski i nie atrakcyjny... braku życia towarzyskiego... ale pewnie nawet jak miał bym odpowiednie cechy to był bym sam z wyboru. Nie wyobrażam sobie, siebie w związku... może przez brak jakichkolwiek doświadczeń :D

Gość uikjiii
Ja jestem samotna(od baardzo dawna)z powodu nieswiezego oddechu czyt. halitosis najgosze jest to ze nie jestem brzydka ,jestem szcz\upla,nie mam tradziku,nie mam innych kompleksow tylko ten oddech.wiekszosc facetow mysli ze jestem lesbijką;/ Ehhh nie mam ochoty zyc:(

Gość p. Justynaaaa
uikjiii Ależ to nie powód. Są gumy do żucia przecież, tic-tacki, odświeżacze do ust. :) Ale wymyślasz ;).

Gość samotnaa_olka
Przez wstrętną gębę i szpetne ciało. Mam 18 lat i zero pocałunków, zero przytulania I nie zapowiada się na zmiany