Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubinianka

CZY SA TU BRUNETKI ZALUJACE ZE POFARBOWALY SIE NA BLOND?

Polecane posty

Gość lubinianka

Jestem brunetka o jasnej cerze i jasnych oczach i nie wiem czy zaryzykowac i pofarbowac swoje wlosy (jak dotad naturalne) na odcien blondu.Czy sa tu wsrod was osoby ktore sa podobne do mnie tzn.cera oczy kolor wlosow ktore juz zrobily ten krok i sie pofarbowaly na blad jak to u was wyglada czy warto czy nie?

odradzam bylam bardzo ceimna brunetka mialampiekne wlosy zrobilam pasemka blond nie dosc ze teraz mam pod rydy to sa zniszczone i od roku nie pomagaja zadne odzywki koncowki szorstkie i sianowate

to naprawde glupota od tego czau wlosy prawie mi nie rosna przez rok urosly pare centymetrow kiedys kilkanascie i musze czekac az odrosna tragedia

Gość lubinianka
Dzieki dziewczyny za ostrzezenie czyli raczej tego nie robic?

ja oradzam naprawde mialam wlosy ktorymi wszyscy sie zachwycali grube mocne lsniace dlugie ale mi odwalilo i zrobilam blond pasemka a robiac cala glowe to nie wiem jak bym wygladala jak bys byla szatynka to moze lepiej

Gość kasiak90
farbowane ale pod warunkiem że używaja naturallnych barwników bo są one z wygladu bardziej naturalne ->> http://www.handsomemen.pl/wlosy ,farbowanie,naturalne_barwniki.html

Gość Damaris
Też odradzam a z czarnych naturalnych włosów przefarbowałam się na platynową blond, nie ma szans rozjaśnić ciemne włosy bez zniszczenia ich to raz :O Odrosty to plaga widać po tygodniu!!! to dwa :O i co tu dużo mówić ludzie traktują cie jak idiotkę!!! Baba w bibliotece traktowała mnie jakbym jedyne co w życiu przeczytała to instrukcje rozjaśniacza do włosów :O Ogólnie włosy zniszczone, opieprz od wszystkich co ja ze sobą zrobiłam i z moimi pięknymi włosami...

Gość zleda
ja jestem ciemna blond, kiedyś zrobiłam sobie jasny blond i wyglądałam koszmarnie, mam delikatne rysy i moja twarz zniknęła, zrobiła się mdła i niewyrazista, czułam się jak flaki z olejem i beznadziejna niewidoczna guła. Jak ma się wyraziste ostre rysy to blond powoduje odmłodzenie, ja odmłodzenia nie potrzebuję.Bardzo dobrze wyglądam w kolorze cynamon, rewelacja, moję łagodne rysy nie toną przy tym kolorze :-)

Gość katorga
ja co prawda brunetka nie jestem ale szatynka. wymarzylo mi sie miec blond wlosy. poniewaz fryzjerka sie nie zgodzila postanowilam ze zrobie to sama rozjasniaczem... dojscie do koloru blond blond (a nie zoltko) zajelo mi sporo czasu. a moje wlosy wygladaly jak siano, zniszczone, wrecz wypalone, jak zylki mniej wiecej, a poza tym nie bylo mi do twarzy. mam bardzo jasne cere, ale naturalne bardzo ciemne brwi. taaak, to byly czasy ;P bylam mloda i glupia :) nikomu nie polecam

Gość W_Z
Jestem brunetką o ciemnej karnacji i czarnych oczach. Raz jedyny zrobiłam taką głupotę. Wyglądałam jak utleniona bułgarska prostytutka! RODZONA BABCIA MNIE NIE POZAŁA...! Mówię Wam - MASAKRA...! :(:(:(:(:(:(:(

Gość maturzyssstkaaa
WŁAŚNIE! Jestem chyba juz jedna z mniejszosci dziewczyn, ktore nie farbuja włosów. Mam swój naturalny kolor taki jasny brazik. Czasem mnie korci by zafarbowac na czekolade, ale mysl o odrostach mnie ostudza. Farbowac czy zostawic? Mi sie w sumie podobaja am oze dlatego, ze sie przywyklam...