Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annikk

czy to glupota czy totalna zarozumilosc ze ludzie gardza miloscia?

Polecane posty

myslaby kto ze co tydzien pod drzwiami spotyka sie kogos z kim naprawde mozna spedzic zycie...a ludzie tak latwo odrzucaja czyjes uczucia czy to nie glupie? gdyby mnie ktos k0ochal tak jak ja jego uznalabym to za cud i dziekowala za niego do dzien...

Gość .....................aga......
ale glupoty , ludzie odrzucaja milosc tylko wtedy gdy sami nie kochaja

Gość agnesina
nie mozna zakochac sie na zawolanie i nie da sie zmusic do uczucia.jezeli do kogos nic sie nie czuje - to trudno trzeba odrzucic.

Gość hdsaa
ludzie odrzucają milosc bo np. wolą byc sami, ale kiedys się na tej samotności przejadą....

Bog Cie ukarze swa nieczuloscia, za to zes wzgardzil ludzka miloscia... -jest takie powiedzenie. Gdy zostawil mnie facet, ktorego kochalam, dalam mu wszystko i moglam dac jeszcze wiecej, a potem po rozstaniu on byl sam i widzialam ze mu ciezko, ze chcialby kogos miec, ze jest samotny to tez wiele razy wylam do ksiezyca z pytaniem, z zalem czemu woli byc sam niz ze mna, skoro bylo mu dobrze/?

Gość gjher
bo milosc jest egoistyczna

Gość .....................aga......
dlaczego wolal byc sam , bo Cie nie kochal i nie chcial Cie duzej oszukiwac

...aga..- ja mysle że ja kochał , ale tego nie wiemy - pamietaj , ze miłość nie jedno ma imię :)

aga nie wiem czy kochal czy nie, mysle ze przez pewnien czas napewno mnie kochal-widzialam to w jego oczach. Mial prawo przestac mnie kochac i zostawic, ale nie mial prawa po rozstaniu szukac kontaktu i rozgrzebywac moich ran.