Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolę być już sam

Współczesne kobiety prowadzą zbyt bujne życie seksualne-to mnie w nich obrzydza

Polecane posty

Gość fdfgf
"W końcu przeciwieństwa się przyciągają podobno" to musisz sobie znalezc inteligentna dziewczyne ;)

Gość ale jestes fajny
suchaj, umuw sie ze mna - mam 17 lat i jeszcze nie spalam z rzadnym chlopakiem. bo ja szukam poirzadnego faceta ktoru doceni to ze sie dobrze prowadze!!!

czy ty nie widzisz tego, że skoro tyle osób mówi ci że nie masz racji to może warto byłoby się zamknąć i przemyśleć temat a nie wpierdalać się w szambo coraz głębiej! jesteś dziwką! zaakceptuj to i porządne dziewczyny cię nei będa chciały, żeby nie zarazić się jakimś syfem!

Gość Wolę być już sam
Nie chcę dziewicy, ale takiej co powiedzmy spała z 1, 2, może 3 i oddała im sie z miłości, w uzupełnieniu związku, bo planowała z nim wspólne życie, a nie decydowała się na pójście do łóżka z facetem, tylko dlatego, że miała ochotę na sex

Gość ale___
ty pewnie jebałeś się z setka dziwek z miłości... ...do seksu chyba :o

Gość ale jestes fajny
ale masz rozrywke, dziecko :P no umuff sie ze mna, juz ja cie wszystkiego naucze :))

Gość Wolę być już sam
Po prostu jestem rozżalony, bo te najbardziej atrakcyjne kobiety, (które mnie) kręcą prowadzą bujne życie seksualne i mają w sobie zero niewinności i cnotliwości. Ciężko dzisiaj o atrakcyjną i porządna kandydatkę na żonę, która nie szalała za młodu i nie ma bogatej przeszłości

mówisz tak jak mój kolega, który jest szmatą, pierdoli się na prawo i lewo, laski robią mu lody za piwo, rucha po dyskotekach, ale ma bardzo bogatą, o nieskazitelenej opinii religijną rodzinę, która oczekuje od niego i on sam też tylko na takie liczy - za żone będzie miał bogatą, porządną panne z dobrego domu, która jest dziewicą!takich zjebów o takim myśleniu tylko wystrzelać! a z tego co piszesz to masz podobne poglądy!!!!

Gość ale jestes fajny
wlasnie dlatego Cie kreca, bejbe. sa pewne siebie i swojej seksualnosci

właśnie! kandydatkę na żonę! a ty jakim jesteś kandydatem! pierdolisz się z laskami a oczekujesz absolutnej wierności od swojej! powinieneś żyć w średniowieczu! wątpie czy znajdziesz taką głupią!

Gość ale___
ciężko? ależ skąd. prosze bardzo. oto jestem :classic_cool: podobno niczego mi nie brak, prócz doswiadczenia w seksie. tak trudno? nie. i na pewno nie związałabym się z takim facetem jak ty. NIGDY. więc o cnotliwej, ładnej i inteligentnej mozesz sobie pomarzyć.

Gość Wolę być już sam
Nie chcę odrazu dziewicy, ale takiej co powiedzmy max 3. oddała się z miłości

Gość Wolę być już sam
Ja akurat jestem bardzo inteligentny. U facetów inteligencja raczej nie jest powiązana z życiem erotycznym. Natomiast bujne i rozpustne życie seksualne przeważnie prowadzą kobiety mało inteligentne i niezbyt mądre

Gość ale___
wiesz co... jak tak wolisz to bądź sam. przynajmniej takie pasożyty nie będą się rozmnażały. mam nadzieję, że nawet przez "przypadek". bądź sam i nie zatruwaj życia żadnej lasce :o

Gość ale___
kobieta dziwka = debilka facet dziwka = facet z mgr, niczym einstein żal mi ciebie :o

kurwa! najakiej podstawie twierdzisz że jesteś \"bardzo inteligentny\"! noż kurwa! to jest permanentny szczyt debilizmu! czy ty masz downa albo jakieś upośledzenie umysłowe?

Gość Wolę być już sam
Akurat u facetów to się nie wiąże z inteligencją. Za komuny to każdy facet miał na żonę porządna pannę, ba prawie zawsze osobiście ją rozdziewiczał. A gdzie się teraz podziały porządne damy? Że ja nie mogę na taką trafić, tylko wszędzie kobiety, którym nieobce są przygody seksualne?

Gość ale jestes fajny
Ja dziekuje za takiego "inteligentnego" faceta, co to "odrazu" pisze lacznie; jestes dzieciak i nie masz pojecia, czym jest kobiecosc. Myslisz, zes madrzejszy od nas, bo tak tlumnie odpowiadamy na twoje glupawe posty? Czas zjechac z oblokow prosto na ten twoj watpliwie wyruchany tylek

chcesz porządnej damy!? zbuduj sobie wechikuł czasu i przenieś się do średniowiecza! tam będziesz mógł robić z taką co ci się podoba, nawet orać nią pole! teraz takiej idiotki która poleciałaby na takiego szowiniste nie znajdziesz. nigdzie. zostałeś skazany na samotność! ale dymaj dalej! będziemy trzmać kciuki!

Gość Wolę być już sam
Czyli porządne kobiety dzisiaj wyginęły najwyraźniej. Po co mam się wiązać z kobietą co sex stawia wyżej nad dobre prowadzenie i nie odmawia sobie przygód? Na kij mi taka żona?

Gość Wolę być już sam
Ale to wszystko wina kobiet, one mi psychę zjechały. Zawsze marzyłem o cnotliwej, delikatnej dziewczynie. Byłem jeszcze prawiczkiem i moja pierwsza dziewczyna nie była dziewicą. Bardzo to przezyłem i zostawiłem ją, nawet nie poszedłem z nią do łóżka. Przez frustrację wpadałem w potok przygodnego sexu

nie użalaj się nad sobą! każdy tak może powiedzieć i zwalać wszystkie swoje niepowodzenia na kogoś, a już najlepiej na kobiety! skoro jesteś tak bardzo inteligentny jak ci mama z tatą mówili to powinieneś to wiedzieć!

Gość Wolę być już sam
Po prostu zwątpiłem w istnienie dziewczym co potrafią się dobrze prowadzić

a z kim byscie to robili gdyby takich kobiet nie było ? same tego chyba nie robia facetom to wolno moze sie kurwic bo to takie meskie coooooo??????? myslenie jajami

Gość Wolę być już sam
Ona mi zryła psychikę, bo ja byłem bardzo zakochany, a ona okazała się już nie dziewicą i mnie to zdołowało. A byłem bardzo wrażliwy i grzeczny

właśnie!!! o to mi chodzi!!!! szanuje twoje poglądu że chcesz porządną dziewczyne!!!!! ale sam to robisz i to z tymi dziewczynami którymi gardzisz że się puszczaja! błedne koło! a ty nie mślisz, więc spadaj bo spadam już stąd :)

wole byc juz sam - jestes tak zalosny ze szkoda na Ciebie nerwow strzepic. idz i przelec nastepna dziewczyne a potem dalej szukaj porzadnej :P