Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 hmm, czeka mnie dluuuuuga podroz do domciu, znowu strajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Hugolina zaliczaczko- rozciagaczko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dea kto strajkuje? nie jestem na biezaco bo od kilku dni nie wlaczam tv autobusy czy underground? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 no i jeszcze lobuziara sie smieje ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 :D Jezzzzdem!!!:P Maly ma kurwa znowu goraczke:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Eternity:D:D:Dbo ja juz taki smieszek jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 :O mialo byc :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 zaraz trza spac isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 zaraz trza spac isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Zaraz trza spac isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Zaraz trza spac isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 jedna bo w drugiej tyskie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 witanko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Martik :) kooooope lat :D Dea dzieki ze przypomnialas - w lodowce tyz mam jeszcze tyskie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 hej :D a kope jasne :) ostatnio moje zycie towarzyskie zmienilo sie na lepsze a wieczorem znowu z mezem siedze wiec tylko z doskoku jestem.. milego wieczorka kobietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 no i juz po curry :D dobre bylo az palce lizac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 eternity, jak tam tyskie juz skonczylas? moje jeszcze trwa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 bo taaaaaka pijaczka jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Martik pewnie na meza juz wskoczyla ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 jeszcze nie ale zaraz wskocze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 eternity, metro strajkuje, do pracy przez trzy dni nie dojade :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 martik, no i stronke zaliczylas :D teraz za meza sie zabierz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 wlasnie sie zabieram do dziela, trzeba sie rozluznic przed snem :P zmykam do nastepnego papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach