eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 haha kurtek , zakietow i bluz tez mam troche :D ale taki plaszcz z prawdziwego zdarzenia tylko jeden przydlaby sie taki jeszcze bardziej w luznym stylu bo ten co mam to taki aligancki ecru aaa i jeden mam sztruksowy -zapomnialam o nim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Eternity hihi musisz miec duza szafe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 wlasnie ze mam mala szafe :D ale za to dwie :D w jednej wisza tylko kurtki i plaszcze a w drugiej inne ubrania plus kilka kurtek :D Dea zobacz na te stronke :) ceny bardziej przystepne a oficerki sa :) http://www.esprit.co.uk/?camp=GG_A2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 ja tez gdzies mam jeszcze czarny plaszcz-chyba dalej w pl siedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 ostatnio chcialam kupic oficerki ze scapa ale tyz nie bylo mojego rozmiaru a wcziraj w esprit widzialam super spodnice:Dtakie cieplejsze na zime:Dhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 i chyba sie skusze na jedna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 ja rzadko chodze w spodnicach ale taka cieplejsza to mam tez jedna tweedowa z brazowymi dodatkami kroj tulipana bardzo mi sie podobala jak na spodnice wiec kupilam :) a ze byl to okres zimowy wiec dlatego jest cieplejsza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Eternity ale poematy tworzysz:) no ja chce kupic ale....:Oznam siebie jak bedzie zimno ani razu jej nie zaloze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 nabijam bo zaraz uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 poematy to ze tak duzo pisze w jednym poscie? :D czy tak pieknie ? :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Witam:) Nabijam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 ja mam maly szpital w chacie:( No i wlasnie weszlam do domu ze zspitala z malym:O Niby tylko przeziebiony,ale te zajebiscie wysokie goraczki 40,3(np dzisiaj w nocy) mnie rozwalaja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Byc moze,ze rozwija sie jakies chorobsko:O,typu angina,bo przy niej przewaznie jest wysoka temp. :O oby to bylo tylko przeziebienie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Yo !:D Malutki spi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 i jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 i kicham :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 ale nie na topik :) oplulam monitor :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 dziecko przynioslo mi ze szkoly rysunek :) nie mam gdzie juz ich upychac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 a teraz przydusze nowa stronke albo udusze czajnika jak sie jakis czai :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Eternity:) Masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Jest mi smutno:( Maly ma znowu 40,3 temp,dalam syrop na goraczke i okladalam jego lydki,teraz spi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 nabijam :) Lena :) moje rady juz poczytalas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Eternity O taaaak,WIELKIE DZIEKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 i jeszcze raz i znikam na jakas godzinke (moze mniej) mam randke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 z praniem do prasowania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 Nabijam i ide malego klasc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 14, 2007 i jeden poscik wieczorowa pora :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 i jeden poscik zeby powiedziec dobranoc milej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach