hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 to ja sobie nabije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 jak to dobrze ze jutro moge sie w koncu wyspac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 chiba dzis cieplo bedze miala:)cos slonko sie pokazuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 witaneczko w piateczek humor nadal nie teges ale zaraz na zakupy wybywam to se moze cos znajde na poprawe ;) Dea - pic to trza umic :P :D a serio - wyrazy wspolczucia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 nigdy wiecej pic nie bede!!!! ;) az mi niedobrze..... ale az tak duzo to nie pilam, tylko sie odzwyczailam i teraz mnie alkohol nie lubi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 eternity - swinta prawda a czemu humor czarny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 ech... mam ciagly wkurw od przedwczoraj szkoda gadac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Dea moze jakas tabletke ? Eternityidz kup cos a potem napisz co? zawsze na poprawe humoru dobry nowy ciuch:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 =Eternity to maszna pocieszenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 dzeki Hugolina mysle o farbie do wlosow braz a teraz mam blond zobaczem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Dea ja niestety nie znam skutecznego sposobu choc moj friend zawsze powtarzal - najlepsza na kaca jest praca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 hm ja juz lepiej nie pisze co to za kolor u mnie na wlosach:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Dea najlepiej to sie wyspac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 albo ziele zajarac :D Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 zeby nie bylo- mialam oczywiscie na mysli kafeteryjne ziolo a nie prawdziwe swinstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 no to pale:)dzieki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 sie podziele:Djak sie ujarasz to bedziesz sie cieszyc hehehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 hahahhaa dzieki ale gorzej jak taka ujarana kogos zamorduje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 to powiesz ze dzialalas w amoku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 sobie trzasne a co :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 noooo na takie tlumaczenie to ja sie nawet ujarac nie musze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 ale to ujaranie to na poprawe nastroju:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 jeszcze Ci czekoladke dorzuce:)lap:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 :) a po czekoladzie bede musiala sie wziac za ostre cwiczonka bo dosc duuuuzo jej mi potrzeba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 trzasne jeszcze raz i lece na shopping :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 no, sniadanko mnie opuscilo :o Eternity, jakbys mnie zobaczyla to od razu humor by ci sie poprawil!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 hihi bidna Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 trzaskam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 się witam!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 ziołem sypię!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach