hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 na deszcz do jutra nie musialam czekac bo juz kropi a dopiero co te okna umylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Dea napisz co kupilas no i u mnie juz po lecie:P juz bedzie pizdzic tak az do wiosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Eternity dzieki za :)moze pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 teraz to juz leje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 no i oczywiscie kiecki nie kupilam :( i nic dla siebie oczywiscie :( juz nie wiem co sie ze mna dzieje, od dawna nic sobie nie kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 A co kupilam? Bluzke bossa dla prawie brata mojego chlopa bo jutro jego urodziny. Sztruksy, bluzeczke z kapturem i pizamke dla malej, wszystko w Gap a dla siebie nic nie moge znalezc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 u mnie nie pada ( na razie :o ) ooo slonce na chwilke wyjrzalo ale juz sie schowalo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 pizgawica u mnie ze hej :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Dea moze cos w powietrzu jest? ;) ja tez cos ostatnio spokojnie z zakupami (nie liczac ostatnich ale to w sumie byly potrzebne rzeczy niz zachcianki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ???? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ja juz tak mam od kiedy urodzilam mala... tylko ciuszki dla niej lubie, a potem czuje sie zapuszczona .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Dea lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 hm odkad mam corke to tez zawsze ona na pierwszym miejscu z zakupami:)jakos dla niej zawsze szybko znajde a sobie to juz trudniej:Oale jak dobrze podrepcze to tyz cos znajde:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 musze jeszcze malej jakas czapke z szalikiem znalesc i juz gotowa na zime:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Dea no ja juz musze starannie przemyslec jak kupuje cos dla moich (zwlaszcza starszej) a jak ich ze mna nie ma na zakupach zdarza sie ze cos im sie nie spodoba-albo kolor albo jeszcze co innego male strojnisie kurcze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 :D:D:D dzieki no, ja tez nie lubilam jak mama mi kupowala ciuchy, zupelnie inne gusta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 :D:D:D dzieki no, ja tez nie lubilam jak mama mi kupowala ciuchy, zupelnie inne gusty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 moja starsza cora ma 8,5 lat wiec co najwyzej nie spodoba jej sie kolor albo ze to spodnica a nie spodnie w czym moge to pytam ja o zdanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 dobranoc stukaczki :) kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :D chyba jestem druga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 U mnie ciągle leto!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hugolina skąd taka mina z rana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 masz na pocieszenie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Izunia przeziebilam pecherz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 do tego smarkam i jeszcze grypa zoladkowa:Ojakos wszystko mnie teraz lapie:Pnie cierpie jesieni i zimy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 dziekuje za kwiatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 dobrze ze mam tabletki z pl-czekam tylko az w koncu zaczna dzialac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach