hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka24 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 czesc dziewczyny, jak samopoczucie u Was???, u mnie super, mam dzis wolne :-), rano byly zakupki, a teraz slodkie lenistwo, zyc nie umierac, a jutro punkt 7 pobudka do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 zuzka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 bije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 wpisa mi zjadlo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 to jeszcze sobie pacne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Martik i Dea cos sie nie pokazuja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 nabijam i zmykam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 czesc kobietki:) :D KOPE LAT !!!!! :D dzis widze smacznie sie zrobilo zaraz cos odpisze z tych pysznosci co podajecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ide po kawke moja Oliwka spi :) bede powoli obiadek robila co u Was ? aha i mam wiadomosc - pracuje od tego weekendu jako kelnerka, pietra mam nie z tej ziemii, ale chce sprobowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 za godzinke jedziemy na mala wycieczke :) szkoda ze nikogo nie ma .. milego dnia kobietki moje kochane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 oglada ktos men in trees ? fajne nie ? :D leci na tvn teraz ale jestem szybsza sciagnelam z neta :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 coreczka juz na szczescie zdrowa :) znowu wszystko kolorowe... no moze z wyjatkiem mojej nowej pierwszej pracy hihi.. mam nadzieje ze dam rade :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 gdzie sie wszystkie podzialyscie ???? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 kawa mi stygnie i a tu wciaz nikogo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 dobra zmykam ide sie doprowadzic do porzadku z jakims makijazem papa narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Martik nareszcie:D juz sie zastanawialm czemu cie brak dobrze ze cora zdrowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 gdybym wiedziala to bym jeszcze posta trzasnela:)a tak lap Martik za stronke-dawno nie wreczalam Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Martik z praca dasz rade:)najgorszy pierwszy krok a potem to juz z gorki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hej hej :D mam nadzieje ze masz racje co do pracy - nigdy tego nie robilam ale tu czlowiek robi rozne rzeczy :P wlasnie sie ubieram zaraz wychodzimy papa narka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 teraz ja jestem a tu nikogo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 no is ie pojawila i uciekla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Martik wszytsko co nowe to przeraza-bedzie dobrze racje mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Martik ciesze sie ze wszystko oki :) i bedzie tez dobrze :) z praca chiba kazdy ma pietra przed czyms nowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 heh no a ja jak sie probowalam wbic na topiki to mnie nie wpuszczalo :( na szopenie udalo mi sie jednego posta z zielem dla Smiley poslac i kuniec :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 hehehhe no az taka upierdliwa nie jestem zeby sie dobijac jak mnie nie wpuszcza :P poza tym se wszamalam w miedzyczasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 cos szamala?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 schabik po goralsku :) w kiszonej kapuscie i boczku wedzonym :) sie obzarlam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach