hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Izunia a Ty z czego sie tak cieszysz?ja sie dzis obudzic nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 Hugolina a sprobuj w innym gniazdku-moze nie wywali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 hihi Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 :D uh tez mam troszke prasowania :o i poodkurzac musze bo jakos wyjatkowo nasmiecone po weekendzie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 nie czajona jak babcie kocham !!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Liczylas !!!! hahah lap hm po weekendzie to ja dopiero do ladu doszlam z kuchnia:Pa gdzie reszta hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 kurcze przypomnijcie mi jaka jest pogoda w pazdzierniku w Polsce nie wiem co zapakowac zebysmy nie marzli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Eternity a kiedy jedziesz?normalnie to jeszcze zle nie jest ale wiadomo na 1 listopada zawsze pizdzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 nie no z odkurzaniem to wyjatek tym razem jak odkurze zawsze w sobote to potem smialo moge dopiero w srode a tu po samej niedzieli tylko sajgon :o reszta w stanie znosnym bo na biezaco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 22 jedziemy i do 31 na ten okres tu to ja moge smigac w lekkich kurteczkach i balerinkach bo nawet cieplo a zajade do Pl i sie okaze ze snieg spadnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 hm musisz sprawdzic przed wyjazdem pogode bo cos w tym roku wszystko inaczej:Pwiec i moze snieg byc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 no odkurzac tez nie musze:)no ale to prasowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 a mam dzis strasznego lenia:Pnajchetniej to bym spac poszla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 tez myslalam o drzemce ale kawe juz siorbnelam wiec tak latwo nie bedzie chyba ze zaraz wlacze kanal z parlamentem brytyjskim i mnie uspi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 a pogode sprawdze chcialam tak mniej wiecej sobie usrednic bo wstyd sie przyznac ale nie pamietam juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Eternity poogladaj o polskim rzadzie to sie usmiejesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 ja zawsze w pazdzierniku juz chodzilam w cieplejszej kurtce wiec napewno cienka katane mozesz zostawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 Eternity chyba balerinki to jednak w domu zostaw, teraz są modne takie cieńki wysokie kozaczki,cos takiego będzie bardziej przydatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 ide prasowac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 no baleriny zostana :D a kozaczki zamszowe mam :) moze jakies jeszcze przywioze ze soba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 masz kozaczki to jesteś przygotowana! ;) już możesz zacząć się pakować :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 hmmmmm.....ale jakąś kurtałkę albo płaswzczyk też masz? bo w katanie czy żakieciku to jednak możesz zmarznąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 mam sztruksowy plaszczyk i cieplejsza kurtke z ala\'polaru i zawsze jeszcze pod mozna wrzucic te katane ;) nie chce zabierac pol szafy bo nie ma to sensu musze miec miejsce na przywiezienie roznych rzeczy ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 masz rację,że nie wart tachać pół szafy....poza tym zawsze możesz w Polsce cos dokupić ;):D a ubieranie się na cebulkę jest najlepsze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 noooo odziezowo-obuwnicze zakupy mam obowiazkowo zaplanowane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 oj to siedzie działo!!!!!! ;) chyba będziesz miec nadbagaż w drodze powrotnej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 hahahahah mam nadzieje ze nie :D bierzemy 2 torby podrozne wiec po 25kg na glowe troche sie zmiesci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 no i musze zaznaczyc ze mojemu mezowi duzo do szczescia rzeczy nie jest potrzebne wiec calosc mam prawie tylko dla siebie i dzieci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach