Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2007 hahahaha...... w razie czego do podręcznego będziesz pachać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 juz sie troche nauczylam co sie miesci w ramach limitu :D najwyzej wysle sobie paczke przed wyjazdem ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 podbijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 i jescio raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 a co mi tam, dawno nie bilam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 i stronki nie zaliczalam ;) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D pure luck! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Dea lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 u mnie padaslonko sobie poszlo!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 Dzien doberek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 Dea,wreczam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 U nas pogoda zajebista:D A jutro i az do czwartku ma byc do 23 st i SUCHO !!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 Ja juz dzisiaj bylam w urzedzie i czekalam tam poltorej godziny:O Ale wszycho zalatwione Nabijam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 Chyba se na weekendzik pojade d schroniska:D Pieski poogladac:D Moze dla mezulka niespodzianke zrobie:D:D:D:D:D:D Ale mu koparka opadnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 Dea gdzie bylas jak Cie nie bylo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 Hugolina to nie ja zabralam !!!! u mnie sie nic nie zmienia - ani jasniej ani ciemniej tyle ze nie pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 Lena noooo niespodziewajka po zboju :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 hm wiem ze nie zabralas:)sama wyslalam Ci pol:Doby teraz i deszcz tam nie doszedl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 nie cierpie takiej jesieni:Opada ciemno zimno :(ja tak jak niedzwiedz moglabym do wiosny przespac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 i obudzic sie jak juz cieplo i slonko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Gloa mnie boli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 glowa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 ja tez bym mogla przesypiac zimne dni na szczescie w Anglii nie ma takiej strasznej zimy wiec moglabym tylko przesypiac deszczowe dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 a glowe tez mam dzis jakby pozyczona :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 no tu tez niema typowej zimy-snieg to atrakcja:D no ale ten deszcz i szaro buro:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 u mnie leje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 eternity, bylam bylam tylko mnie braklo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 DEa u mnie tyz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 i leje jeszcze bardziej :( ciekawe jak bede prowadzila wozek pod mala parasolka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 DEa moze kurtka przeciw deszczowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach