Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 jo, taki plaszczyk przydalbysie albo kapelusz parasol :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 ja sobie taki zakupilam:Dbo wiecznie moklam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 nowa stopka!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 no fajna stopka :D a na deszcz to albo wiekszy parasol (mam taaaaaki duuuuuzi) albo rzeczywiscie plaszczyk w H&M widzialam w zeszlym tygodniu calkiem fajne damskie w jakies wzorki lub ciapki :) chyba cos okolo 20 funtow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 no mam nadzieje ze sie nikt nie zaczail :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 nikt, tylko ty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 mosz takiego zmoczonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 dzieki :) wysusze na grzejniku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Eternity lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 juz wysuszylam na grzejniku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 pompa u mnie:Pzmoklam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 Przychodzi Baca do ubikacji. Czeka, czeka, wszystkie kabiny zamknięte. Zniecierpliwiony, zapytuje: - Je tam kto? W odpowiedzi dochodzi go zduszony głos: - Tu się ni je, tu się sro! hihihihi, i juz troszke lepiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 przestalo padac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 Po kilku nocach panna młoda skarży się matce: - Wiesz mamo już kilka nocy śpimy razem i nic, jeszcze się nie kochaliśmy - Ależ córeczko, może jest zestresowany - Ale mamo on tylko książkę czyta, i wcale nie zwraca na mnie uwagi - Wiesz córeczko, skoro on nie zwraca uwagi to może ja się położę zamiast ciebie i sprawdzę, o co chodzi. I tak zrobiły. Maż w łóżku czyta książkę, teściowa się kładzie i leży, nagle maż wsuwa rękę pod kołdrę i w majteczki zaczyna rękę wkładać. Wyskoczyła teściowa z łóżka i do córeczki: - Ależ kochanie, chwile leżałam i zaczął się do mnie dobierać - Tak, tak..., Palec zmoczy, kartkę przewróci i dalej czyta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 u mnie lekko pokropilo tylko uffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 :D:D:Dbuhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 Kolega do kolegi. Czy Ty ze swoją dziewczyną to próbujecie nieraz w tę drugą dziurkę? Nie, my na razie nie chcemy mieć dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D Blondynka wsiada do autobusu. Wyjęła bilet i podeszła do kasownika. Nagle autobus ruszył. Blondynka straciła równowagę i upadła siedzącemu obok facetowi na kolana mówiąc: - Przepraszam, ale myślałam, że zdążę, kiedy jeszcze stał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 1, 2007 spodom :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2007 ale uwazaj - spadanie czasem boli ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 Nabijam:D Etenity,masz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 O 17:30 wrocilam:P Jestem wykonczona:O Lo Mamo!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 Ale kupilam duzemy czaderska kurtase na zime,czad!:D A malemu spodnie na zime na szelkach,ortalionowe:D Moze szalec;) Jak bedzie na czym;) hehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 Dobra:) Czas kolacji dla chlopcow:) I do lozek!! Marsz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 1, 2007 Jadlam w knajpce w miescie zestaw surowek z sosem :D Mniam!! Jeszcze czuje sie pelna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2007 trzaskam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach