eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 to sie zastanawiam gdzie ja sie obudzilam bo u mnie mgly niet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 bry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 i nawet nie jest az tak zimno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 hihi to chyba sie mgle kraje pomylily:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 laphihi juz wiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 eeeee trza te mgle do Chin lepiej poslac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 hahahahaha oddaje :D:D:D:D przyblokowalo mnie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 oooo hahahahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 dzieki:Dheheh to ja wysle ale watpie ze poslucha:Pjuz sie ta pora roku zaczela:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 2, 2007 hihi a ja to chybe w tej przyslowiowej d*pie u murzyna sie obudzilam, bo taaaaak ciemno jeszcze bylo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 2, 2007 za kwicochy dziekuje i zaraz przydzilam lap hugolina !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 +DEa hahaha w dupie u muzryna dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 pukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 reperuje :D hahahha tak mi jakos spasowalo do stukania i pukania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 2, 2007 a ja chetnie bym komus dzis nabila !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GGGabi 0 Napisano Październik 2, 2007 WYBORY 2007 W UK http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/19879/Informacja-o-wyborach-do-Sejmu-RP-i-Senatu-RP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 Dea jak znajdziesz pacjenta do obicia to podrzuc tez do mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 Dea to bij:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 niestety nie dam rady dojechac na wybory :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 jeszcze sobie stukne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 ja nawet jakbym byla to bym nie glosowala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 paranoja co sie tam dzieje:Pjeszcze zaczeli cenzure w tv:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 no to jeszcze BUCEEEEEEEEE;) hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 ale nie w trawie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 stukam pukam i zmykam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 sie jade doksztalacac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 jeszcze jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2007 jakbym miala blizej to MOZE bym zaglosowala ale za daleko :P jakas godzinke drogi samochodem :o a dzien pozniej zas musze kawal drogi na lotnisko poginac tym razem 1,5 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2007 i juz mnie niema:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach