Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 mi się ostały tylko takie cieńkie zamszowe na szpilce,ale one takie bardziej jesienne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 hahahha Izunia :D dyszczu ja mam tu wystarczajaco wiec dobrze by bylo coby nie lalo jak pojade bo wellingtonow ni mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 tam będzie śnieg :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 sie podlozylam :P lap Ty mnie sniegiem nie strasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 a ja nie mam kozaczkow :( zeszloroczne a raczej dwuletnie sa juz zdarte, wiec bede musiala cos kupic. niestety martwi mnie fakt ze do przystanku mam 15 minut drogi a potem do pracy ide przez mini park, wysypany zwirem i fleczki w kazdych butach wytrzymuja max 3 tygodnie :P a takie sliczne szpilki widzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 się podłozyłaś :) dzięki za kwiata!!:) Ja tylko żartowałam z tym śniegiem!! Dla mnie snieg to dopiero przed Bożym Narodzeniem powinien zacząć padać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 w takim razie na wszelki W zapakuje cieplasna kurtke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Best ja tyż ni mam kozaczków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Eternity nie bój żaby!! Ja ci dam cynk jaka aura w PL i odpowiednio się zapakujesz!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 Izunia >>> gratulacje a tak z innej beczki - lubicie Piratow z Karaibow?? bo ja uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 hahahah dzieki :) tylko ja blizej gor jade to pewnie bedzie zimniej od Sniezki zawsze zapitala zimnem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Best dzięki za uznanie! :) Mi osobiście najbardziej podobała się pierwsza część,a jak trzecią oglądałam to się zastanawiałam o co kaman? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 ogladalam Piratow i musze sie zgodzic z Izunia co do trzeciej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Eternity to ty do Karpacza jedziesz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 trzecia byla juz naciagana, ale mimo wszystko obejrzalabym kolejna na razie siedze i ogladam sobie teledyski ze scenami z Piratow, to jest jeden z fajniejszych, milego sluchania (choc ogladanie Johnego jest tez bardzo przyjemne) http://www.youtube.com/watch?v=5f6TYWYDpnU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 w kolejnej czesci powinni usmiercic Willa i zakonczyc tak jak wszyscy by tego oczekiwali - przeciez tak naprawde to duzo bardziej iskrzylo miedzy Elizabeth i Jackiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 hahahahaha....Best to napisz scenariusz i wyślij producentowi!!!! Niezłą kaskę byś dostała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 o widze wszystkie zajete ogladaniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 co tam kasa - nie wzielam bym pensa gdybym tylko mogla zagrac malutki epizod z Johnym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 ta piosenke tez lubie - polecam zwlaszcza na poczatek przymulonego dnia :D http://www.youtube.com/watch?v=5zG96mEtu_s oryginalny teledysk z kroliczkiem tez jest fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 hahahaha....może taki jaki już był!! zagrasz jedną z tych panien od których Johny po twarzy dostaje :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 Izunia jak mozesz?! nie mialabym serca :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 ty patrz....a tamte jakoś nie miały żadnego ale ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 eeee tam zagrac z Jonnym i jeszcze kaske zgarnac ;) Izunia nie do Karpacza ale jakies 40-50 od wiec calkiem blisko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 40-50 kilometrow ofkors Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 Eternity to jest myśl!! Będzie przyjemne z pożytecznym!!! A skoro Best będzie scenariusz pisać to i dla siebie rólkę napisze!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 dla ulatwienia - okolice Walbrzycha a raczej walbrzyskiej dziury :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2007 dziekuje ze tak we mnie wierzycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 bo w tej wierze mamy nadzieje ze jak juz lykna Twoj scenariusz to i nam sie jaka rolka kapnie ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 4, 2007 W Wałbrzychu chyba mnie nie było,ale Karpacz,Szklarską Porębę i Jelenia Górę to mam dokładnie opracowaną ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach