hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 moze sie ktoras pojawi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 eeeee nie sama :) zagladam raz na jakis czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 jak trzasne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 mowisz i masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 hihi i dzieki Tobie stronke mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 :D:D:D:D lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 hihi to czarodziejski wyraz;)trzaskam i sie ktos pojawia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 dzieki lapza pomoc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 ogladam wlasnie mecz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 zostaly 4min narazie wygrywaja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 znowu sama:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 ostatnie sekundy...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 iiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 bo ja film ogladam :) \"Hudson Hawk\" - nie wiem po raz ktory juz ale ogladam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 :D:D:Dwygrali:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 yuppppiiiiii :D chociaz nie wiem kto gral :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 4, 2007 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 4, 2007 eeejjj, na casting to filmu sie spoznilam mam nadzieje ze zaprosicie na Oskary ;) dobranoc, dzisiaj dzionek do kituuuuuuuu pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 To ja pierwsza mówqię dzień dobry!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 5, 2007 Druga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 trzecia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 zaspalam dzis troszku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 hahahahaha...od razu widać,że poprzedni post pisałam jeszcze przed kawą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 rezerwuje ze czwarta !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 ja tez przed kawa dlatego pisze wolniej bo palce nie rozgrzane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 moje mlodsze dziecie konczy dzis 6 lat :) uhahana poszla do szkoly bo z torba slodyczy i przypietym kotylionem \'birthday girl\' no i w nowych kolczykach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 malo wymagajaca ta moja cora-w prezencie chciala kolczyki takie nie wiszace zeby mogla nosic do szkoly i pudeleczko z lusterkiem jak ma mama :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 pudeleczko z lusterkiem to na bizuterie :D od kolczykow zacznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach