eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 a jeszcze fajnie wypadl dzis dzien bez mundurka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 \"jeans for genes\" - za wrzucenie 1funta do puszki wszyscy dzis moga bez mundurka a pieniazki ida na dzieci ze schorzeniami genetycznymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ^to dla Corci:D wszak ze 6lat to juz powazny wiek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 podobaja mi sie tego typu akcje-przynajmniej jest szansa na ich powodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 Hugolina ty Czajniku !!!! ale lap w imieniu Natalki dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hahah nie liczona serio:DEternity znow sie podlozylas:P tam dzieci musza w mundurkach do szkoly?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 tutaj w paru szkolach tez ale cale szczescie u mojej nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 Eternity bukiet dla córy!!!! a to dla dumnej mamy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 na serio to byl fuks:)przeciez serca dla Twojej corci tworzylam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 hugolina za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 podziele sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 no w mundurkach tzn nie jest to jakis sztywny mundurek ale ciuchy kolorystycznie dobrane czarny,szary albo granatowy dol(skarpety w w/w kolorach badz biale),bluzy albo sweterki w kolorach czerwonym badz royal blue i biala koszula lub koszulka polo mozna miec bluze z logo szkoly ale rownie dobrze moze byc gladka dostepna we wszystkich wiekszych sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 hahahahaha....wspólne jaranie na przebudzenie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 Izunia dziekuje w imieniu corci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hihi Izunia a co:) ja to dzis pospalam hahaha biegalam po domu by core na czas do szkoly odstawic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 masz małą damę w domu :) niech wyrośnie na dużą damę!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 i w ciagu 15minut od obudzenia byla nakarmiona ubrana i odstawona do szkoly:) mialam turbo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 a u mnie dziś.........pies zaspał!!!! hihihihihihi normalnie ok 7 jest pobudka na siusiu,a dziś to do 7.30 spała hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 a ze turbo mnie jeszcze trzymalo to juz okno umylam:) no ale teraz juz turbo sobie poszlo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 To już ta pora roku,że wszystkim trudno się rano obudzić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hihi piesek zdecydowal ze z rana za zimno by wychodzic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 mi sie caly rok trudno obudzic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 boszeeeee...okno myć o takiej porze???????? dobrze,że choć pranie nastawiłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 hohoho takie turbo od rana no no :D ja nie raz tez w biegu szykuje dziewczyny do szkoly ale zeby potem jeszcze mi sil starczylo na okno albo coinnego? nieeeeeeeee potem siadam z kawusia i zbieram sily :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 dzieki Izunia za przypomnienie o wlaczeniu pralki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hihi ja tez musze nastawic pranie:) a okno umyc musialam bo sie firanka wyprala:) ale nie myslcie ze ja tak codziennie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 a jak wstalam po 8 to mi sie pierw dni pomylly ze dzis sobota i ja tak wczesnie wstalam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 mam slonko za oknem:Dale jak sie wyjdzie to toszke sie przymarza:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 5, 2007 u mnie ostatnio to firanki 3 dni czekały aż je wyprasuję :P ja swoje okna i firanki to cierpliwości uczę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach