the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2007 dzieki hugolina lece sprawdzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 byl nawet reportaz \'najmlodsze mamusie i tatusiowie UK\' masakra :o dziewczyna zostala matka jako 13latka i traktowala to dziecko jak zabawke ,jakby nie bylo jej az przykre :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2007 moja sasiadka byla w ciazy bedac w 8 klasie podstawowki, awantury wtedy byly w szkole z nia i jej rodzicami ze tylko dym szedl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 http://www.eska.pl/ szybciej zle wkleilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 the best-pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2007 dziewczyna jest tylko 6 lat starsza ode mnie a ma 16 letnie dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2007 dzieki hugolina, lece sie zaciagac :D a tutaj pare dla was na mily poczated dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 u nas tez byla dziewczyna w szkole ale juz w sredniej (ale to prawie to samo co w 8 klasie bo byla wtedy w 1) tylko jakos lagodniej dalo sie zalatwic wszystko chodzila do szkoly normalnie i chyba skonczyla (nie wiem bo 3 lata mlodsza ode mnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ja mam kolezanke w pl co urodzila jak miala lat 15 jest rok mlodsza ode mnie i ma teraz 3 dzieci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 The best zapomnialam wczesniej [wstydzi sie] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 the best tylko nie odlec hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 heheh po paleniu od Eternity na bank bedzie miala odlot:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 ba! moja mlodsza o 2 lata siostrzyczka konczyla szkole jako mezatka i matka :o uparta koza miala juz 18 lat wiec zdecydowala sama w sumie z Mama mialysmy inna teorie na ten temat-ze specjalnie zaszla w ciaze zeby wziac slub i uwolnic sie od rodzicow ktorzy byli przeciwni jej facetowi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 ale napierdzielacie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 Eternity ale siosrta wytrwala w malzenstwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Dla debesciary;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 ktos musi Lena jak Ty sie poszlas wylegiwac na taras :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2007 odlatuuuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Eternity:D No to postawila na swoim;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 :D:D:d a widzisz biale myszki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Eternity:D ahhahahhaha Ja bylam w kuchni............bo,przypomnialo mi sie,ze zupa byla wstawiona:O:O:O Jesoooooooo,w ostatnim momencie przyszlam:P Byla do uratowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 Hugolina , tak sa 9 lat po slubie i maja 2 dzieci starsze to wczesniak ;) urodzila sie cora 3 tygodnie po slubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2007 dobra biore troche ziola i lece pod goracy prysznic, moze cos pomoze na plecki tylko mi tu nie jarac za mocno!!! bo nie bedzie z kim pogadac jak wroce! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Teraz mam kaffe i siedze se przy biurku:D Zarz powinien duzy przyjsc,potem po malego smigam:D I weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekend!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 czyli byl dobry wybor:)nawet jak tak wczesnie za maz wyszla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Debesciarko:D zrelaksuj sie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 dobry czy nie dobry -jej wybor ale za uszami szwagier swoje ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 przewaznie jak ja tu pisze to nikogo nima:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 Ale zaraz na serio ide na tarasik:) Se jarnac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 5, 2007 :D Szwagier powiadasz;) hahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach