Dea Erw 0 Napisano Październik 5, 2007 oj, staruszko!!! ja jak skonczylam 30 to sie doskonale czulam, o wiele lepiej niz jako 20paro latka. Dziewczyny, najwazniejszy wiek serca a nie co na metryce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 5, 2007 okej spadam bo kosmetyczke mam o 3ciej, zrelaksuje sie troszke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 5, 2007 pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 5, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Październik 5, 2007 witam serdecznie :) wlasnie slucham muzy i relaksuje sie (usiluje :D ) przy latte, za trzy godzinki lece do pracy latac z taca :p co porabiacie ? u mnie mala z tatusiem spi, ja nie moge jak na zlosc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 Martik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 wczesniej mnie na topik nie wpuszczaloP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 walczylam w ogrodzie z lisciami:Psie narobilo tego gowna tyle to lepszy trening niz silownia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 Dea dzieki za komplement ale pudlo:Pjestem w wieku ktorejsc z Was:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ale zgadujcie w ktorej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 a nie mowilam ze jak ja tu pisze to sama siedze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 Martik nie odfrun z ta taca aby ;) nisko lataj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hihihi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 Hugolina to ja najpierw zgadne - w moim? :) a teraz powiem - nie owijaj w bawelne tylko gadaj ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 Eternity z jakiego miesiaca jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 hahahahaha i znow trzaskam okazalo sie magicznym slowem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 z lutego :) tak w polowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 BINGO :D:D:D tylko nie mow ze my stare jestesmy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 hahahaha stara to je dupa bo zebow nie ma :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 no bo ja tak glosno trzaskam ze ty mnie w domu slyszysz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 w sumie jestem mlodsza:Dpol roku:Phehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 jetes wodnik szuwarek:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 eeeee tam pol roku to prawie nic :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 nie mam pomysla na obiada:O a trzebaby bylo sie za niego wziasc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 hahahahah no szuwarek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ale byka zrobilam hahahaha spacja mi nie wskoczyla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 my juz po ja ryz z jablkami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach