hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 az oddycha mi sie zle:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 nie chce mi sie liczyc kiedy sie stronka konczy......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ooo juz sie trafila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 bije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 to sobie ide:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 lapaj Hugolina Dea juz wklejam linka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 http://kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=159 http://www.poradnikzdrowie.pl/odchudzanie/diety/dieta-nielaczenia,879_4376.htm ja te dwie diety usrednilam (nie stosuje sie dokladnie do zalecen z drugiego linka bo na 1000 kalorii nie wiem czy bym wytrzymala i poza tym chcialam nie stresujaca diete - a liczenie skrupulatne kalorii moze wlezc za bardzo do glowy no i z niektorych rzeczy pod nazwa \'zabronione\' nie potrafie zrezygnowac (kawa , winko ;) i pikantne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ja sie tak objadlam:Pto ty teraz linki podajesz:) chyba nie chce liczyc ile dzis zjadlam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 ja kalorii nie licze :P po prostu stosuje sie do zasad nie laczenia produktow z podanych grup i tyle i korzystam troche z podpowiedzi na dania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 eternity:Dcolumbo wyczail:Dnajlepszego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 hahahah dzieki Colombo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 sie nie chwalisz nam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 no to \'for the record\' - to bylo 19 wrzesnia zanotowac prosze na zas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hihi no to w czas te zyczenia hahah-ale szczere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 lepiej pozno niz pozniej ;) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 a teraz zrobie kopiuj -wklej :D o ja pikole !!! wlasnie w tv leciala reklama jakiegos filmu \'Black sheep\' , bedzie w kinach 12 grudnia ale czad! jakies wsciekle owce rzucaly sie naludzi i zagryzaly :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hihi lubisz takie filmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 uwielbiam :D sensacyjne jak sie cos dzieje i takie horrorki jak mozna niespodziewanie podskoczyc na sofie albo nawet z niej spasc :D ale romansidlem typowo kobiecym tez nie pogardze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ja uwielbiam kryminaly i akcji:D horror musi byc dobrze zrobiony to tyz ale nia jak jakas bajka s/f :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 eeeee przeczytalam komentarze do tego filmu bo juz jest w sieci ludzie nie pisza pozytywnie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 kryminaly owszem owszem :) ale wole w serialu :) teraz jednym okiem ogladam \'szklana pulapke\' :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 w sumie to lubie prawie kazdy gatunek ale najbardziej horrory :) komedia nie pogardze tez ale musi byc naprawde swietna i smieszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 dla mnie najlepsza komedia na swiecie to Sami swoi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ok zmykam:) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 dobranoc Hugolina stare filmy tez uwielbiam - jeszcze te z Adolfem Dymsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 dobranoc ide w koncu i ja spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 no i zas mi sie trafil polnocny wpis :D i pierwsza !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach