zysia* 0 Napisano Październik 6, 2007 .......ale mam pore do witania sie hehe,ale niedawno wrocilam z pracy i nie chce mi sie spac.......nikogo juz nima :( i znowu musze do sie gadac ;) w ten link z dietami napewno zajrze :D ...tylko ze moj zapal na odchudzanie szybko mija :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zysia* 0 Napisano Październik 6, 2007 dobranoc jeszcze chcialam powiedziec :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 bry Zysia :) ja wprawdzie na zadnej rygorystycznej diecie jeszcze nie bylam do tej pory bo nigdy nie mialam sie z czego odchudzac (kiedys tam chcialam zgubic 3 kilo to wspomoglam sie suplementami i dieta nie byla potrzebna) ale ta dietka jest prosta w obsludze i mysle ze mozna dac rade wytrwac :) w ostatecznym wypadku zabrac sie za te wersje z drugiego linka z 1000 kalorii , zastosowac przez te 3 tygodnie jak pisza a potem po prostu tylko trzymac sie tego zeby nie laczyc tych grup ale jesc juz wiecej kalorii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 wot i mnie sie trafilo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 no kusi mnie zeby stanac dzis na wage i sprawdzic czy sa juz jakies efekty ale mysle ze za szybko jak spadlo tylko kilka deko to sie tylko wkurze a Pestka mowila ze przez pierwsze 2 tygodnie stala jej waga w miejscu wiec postanowilam ze ja sie zwaze wlasnie dopiero po 2 tygodniach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 kurka moje dzieci poszly wczoraj za szybko spac jak na weekend i zrobily mi za wczesnie pobudke :o zawsze pozwalam im juz w piatek posiedziec dluzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 na razie kawa mi nie pomaga :o zdazylam tylko pranie nastawic i musialam sobie usiasc i nabrac sil :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 a gdzie reszta roboty??????? na dodatek musze wszystko sama bo zadzwonili wczoraj do meza zeby przyszedl dzis do pracy bo sie nie wyrabiaja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 Heja Laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 Eternity Pal fuksiaro;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 Moj maly tez dzisiaj wstal o 7:30jesooooo:O,jaka ja jestem niewyspana....bo ,jak juz sie przebudze,to nie lubie dosypiac,bo i tak sie nigdy nie uda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 Dobra;) Lece pranie rozwiesic,zrobic sie troszku i musze pilnowac jednej aukcji z moim perfumkiem:D Za 35 minut sie konczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 A potem na plac zabaw z chlopakami:D Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 I jeszcze raz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 :) Eternity za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zysia* 0 Napisano Październik 6, 2007 eternity1302 przejrzalam te linki :) ....trzeba bedzie sie troszke poswiecic bo czuje sie obła ... :) chociaz zoladek to mam rozepchany bo wciaz do lodowki zagladam ... :D milego dnia ````````````````````` Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 Nabijam w poludnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 i jeszcze raz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 ;) Czas na obiad i na wyjscie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 6, 2007 I do szybkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 ja mam znowu slonko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 :) u mnie chmury ale sloneczko przeswituje od czasu do czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 sasiedzi z dolu sie wyprowadzaja :) albo :( jeszcze nie wiem bo nie wiem kto sie wprowadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 Zysia kup sobie chrom do lykania i magnez chrom zawsze lykam na czczo rano i potem jakos nie czuje sie glodna choc sniadania nauczylam sie jadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 wole zjesc sniadanie niz zglodniec okropnie do pory obiadowej i najesc sie wtedy za 5 osob :P lepiej wiecej posilkow ale mniejszych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 pora sie zebrac na zakupki :) male bo male ale trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2007 ale dostukam jeszcze troszeczke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach