Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 jakiej pracy bedziesz szukac? oj, a gdzie jedziesz na hols? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Kawka wypita:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 To mi sie trafilo;) o 13 wybywam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 lena, dlugos ta kawe pila .... no i znowu stronke przywalilas :p oj czorcie imbryku - albo kafetiera? lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Dzieki Dea ;) ma sie to wejscie;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Wlasnie mowia o tej malyej,ktora zginela ponad 5 m-cy temu,rodzice wynajeli jakiegos detektywa z Afryki....ponoc jest pewny,ze mala zostala pogrzebana na plazy....:( Szok!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena czajnik nad czajnikami :P:D Dea do PL jade rodzinke odwiedzic :) a pracy jakiejkolwiek (no prawie jakiejkolwiek :P) byle z domu na pare godzin wyjsc bo jobla zaczynam dostawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Eternitydzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 ja gdybym miala siedziec w domu to tez bym chyba dostala :o chociaz ostatnio marzy mi sie takie pozostawanie w domciu z moja mala, ale wiem ze to tymczasowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Dzisiaj moze w koncu dostane moja paczke z Tchibo,no jak dlugo mozna jeszcze czekacjutro bedzie tydzien od zamowienia.... do tej pory mialam po 2-3 dni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 no ja zostaje bo dopiero od ponad roku jestesmy w UK wiec bylo wiadome ze nie ide do pracy dopoki dzieci sie nie przyzwyczaja no i sie przyzwyczaily , jezyk znaja wiec jakas child minder mozna znalezc w razie W jak nikogo nie bedzie w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena a nie zamawialas przypadkiem z opcji next week? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 wlasnie stamtad!!Ale mimo wszystko zawsze z tej opcji zamawialam i przyszlo szybko,...hmmm,nie wiem,moze dzisiaj? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 a i na jakis urlop by sie pojechalo... niestety zostalo mi 4 i pol dnia na ten rok :( ale odbije sobie w przyszlym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 gdzies te moje stare kosci wygrzac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 aaaaa no to nie mam pojecia czemu dlugo :( my chcielismy jechac w sierpniu , mielismy w sumie jechac ale maz zmienial prace i urlop zabukowany sie poszedl @^&^*! dobrze ze biletow na wtedy jeszcze nie kupilismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena, a ty nie wiesz ze dzisiaj poczta strajkuje??? strajkowali juz w zeszlym tygodniu przed weekendem a teraz powtorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 witam wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Ale nie u nas!!!Nic nikt nie mowil i nigdzie o tym nie pisali:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 the best lena z berlina wali ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Debesciarkawitaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena, chyba ze zamowilac w angielskim Tchibo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Wali :D:D:D ihhihhihihihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 dzisiaj postanowilam jeszcze przedluzyc weekend bo tak mnie plecy bola ze nie moglam dzis w nocy spac. moze ze 2 godzinki sie drzemlam poszlam do lekarza, znowu, a on ze tabletki przeciwbolowe trzeba pobrac z 10 dni min zeby mowic o ich skutecznosci. poza tym nie stwierdzil u mnie zadnych zaburzen neurologicznych i dal dobre slowo na droge, mianowicie ze BOL PLECOW BEDACY EFEKTEM NIEZIDENTYFIKOWANEJ PRZYCZYNY MOZE POTRWAC OD 4-6 TYGODNI I JESLI PO TYM CZASIE NIE PRZEJDZIE MIMO STOSOWANIA LEKOW, NALEZY SIE ZGLOSIC PONOWNIE ciekawe co powie moj zoladek po takim czasie brania paracetamolu na zmiane z ibuprofenem. pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 no szok:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 a na dobry poczatek dnia, powiem tylko ze dzisiejszy lekarz jest hindusem i ma fajne nazwisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 Dr Ahuja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 To chyba mozna go porownac z szamanem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach