hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 hihi i jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 podbije tobie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 powinnam sie troche pouczyc:Oale lenia mam.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea podlozylas sie :Pale masz za pomochahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 no wlasnie, tak dlatego golfik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 hihihi no wlasnie tak myslalam ze ci dobra podkladke zrobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 golfik do tego bez rekawow czyli wspanialy pod marynarki do biura :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 no takie bez rekawow tez mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 mam tez z krokim rekawem:) no i z dlugim hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Hugolina tez uwielbiam golfy :) choc szaliczkiem tez nie gardze jak zimno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 poluje na jakis ladny z rekawem 3/4 ale nie znalazlam takiego co by mi sie podobal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 i czapa :) a jaki fajny kapelusz przymierzalam!!! ale butow jeszcze nie znalazlam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 jeden bez rekawow mam bialy ,wlasnorecznie dziergany :) i cieplusi az milo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 hahaha na kapelusze tez lypie ciekawym oczkiem ale ja mam bardziej sportowy styl wiec kapelusz nie pasuje :p ale jako nastolatka nosilam kiedys taki czarny heheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 a jak mowa o rekawach (lub ich braku) - zostaly mi wlasnie tylko rekawy do zrobienia do mojego nowego sweterka :) no i wykonczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 ja tez bardziej na chlopieco - sportowo ale kapelusze uwielbiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 a zupke to dzis robie na zeberkach i pol mrozonki i pol swiezych jarzyn (fasolka ,groszek,marchewka,kukurydza,por,kapustka noi oczywiscie ziemniaczki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Eternity ja sie swoich butow tez naszukalam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Lena pisala o perfumach i ja szukam okazji na ebay\'u :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 eternity, jak taka zupke gotujesz na zeberkach to koste tez dodajesz? kulinarnie zielona jestem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 a golfika jak nie kupie tu to moze w PL cos znajde w koncu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 jak robie na jakichs kosciach albo miesku to juz nie wrzucam kostki no chyba ze dla smaku jak mi sie wydaje ze mdla ale zamiast sola przyprawiam vegetka i zawsze ten smaczek inny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 a co wrzucacie jak gotujecie rosol??? ja oprocz wloszczyzny wrzucam jeszcze grzybka suszonego :) pyszka normalnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 ja tez czesto wrzucam grzybka suszonego - podpatrzalam sekret mojej cioci, doskonalej kucharki :) i jeszcze czasami wrzuce pomidora, to taka wloska wersja naszego rosolu. Eternity, ale ile ty taka zupke gotujesz, bo ja czasami i ze dwie godziny ale na tutejszym miesie to za nic smaku nie ma! dlatego zawsze busze bulion dodawac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 ja dodaje zabek czosnku:Dcalkiem inny smak rosol ma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea dwie godziny??? dobra jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 z czosnkiem nie probowalam jeszcze nastepnym razem sprawdze :) zupke gotuje dopoki ziemniaczki sie w niej nie ugotuja (przewaznie to najtwardsze warzywo w calej zupie)-sprawdzam widelcem czy daja sie uszczknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 a smak jakos mi nawet wychodzi bo zamiast soli ,jak mowilam , dodaje vegete (lub przyprawe vegetopodobna) dopiero na koniec gotowania jak mi cos nie gra ze smakiem to dopiero kostke warzywna albo rosolek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 majeranek tez fajnie poprawia smak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 ja mam jeszcze wczorajsza pomidorowke ale dzisiaj gotuje gar buraczkow na salatke zimowa. bedzie pycha. poza tym planuje mielone z mlodymi ziemniaczkami (no prawie mlodymi) i buraczki zasmazane. mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach