hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 ide w ksiazki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 się pytam gdzie się oddalisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 heheh Izunia podlozylam sie:Dlap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Prawie:P:P PS.Tam gdzie krol pieszo chodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 ooooo! faktycznie się oddaliłaś!! ale to na pewno niechcący ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 hugolina no to dzięki!!!!!! masz na pocieszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Zbieraj:D Zebys pozniej nie gadala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 aaaaaa ale se z ksiedzem pogadalam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Przez przypadek Izuniua:Dprzez przypadek;) heheheh :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Lena no dokładnie takie miałam skojarzenia odnośnie tego miejsca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 hahahaha ale juz nie musze isc:D Wstrzymalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Dzięki za ziele!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Dea, jaki ksiadz??Jaka rozmowa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 uważaj z tym wstrzymaniem,jeszcze ci się pęcherz rozchoruje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 Dea u spowiedzi byłaś? Przyznaj się co nagrzeszyłaś? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Izunia:D Nie grozi:DJa jestem wytrzymala;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 ha ha Lena, no mowilam ze na sPanie prze R sie zanosilo :p a juz nie pamietam co na obiad mialam :o acha, zupa dyniowa i panini z tunczykiem i serem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Smiley,zaraz wpadnie:P:P:P hyhyhyhhy :D Czajnik;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Moze to dziwne jest,ale ja jeszcze nigdy w zyciu nie jadlam i nie robilam zupy dyniowej:O Nie mam pojecia jak to sie robi ,od czego zaczac....i jaki to w ogole ma smak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 ja, u spowiedzi? ksziadz by chyba zawalu dostal!!!! nie, chrzest mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Dea:D:D hahahaha Sikac mi sie chciala:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 zupa dyniowa bardzo dobra i malokaloryczna! a zaczyna sie od kupna dyni :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 to przed chrztem trza się wyspowiadać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 hyhyhhy :O Jakiej dyni...tu u mnie tyle dyn,ze nie wiedzialabym ktora kupic!! Duza,mala,zolta czy pomaranczowa,miekka czy twarda,gladka czy chropowata.... ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2007 hahahaha....z dyni robimy mordę a z wygrzebanego zupę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 Kurbissuppe! Mniam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 No ja tez robie morde,wkladam swieczke i przed wejsciem klade.... ale z tej breji robi sie zupe??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Dobra!!! Mundrale:P Powiedzta,co dalej,jak juz dynie zakupie:P ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach