hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 Izunia grzywki w modzie sa:D:D:D wiec fredka chiala bys byla trendy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 pukne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 sie wlasnie zastanawialam jaki czajnik stronke se zgarnie :D a to najwiekszy wpadl :P:D lap Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ja mialam dzis zupke brokulowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 Lena łap!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ale cos mnie ssie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 ja mam rosiolek :) a jutro na reszcie rosiolka zrobie barszczyk czerwony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ale bym rosolku zjadla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 chyba sobie jutro ugotuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 bije dalej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 to wpadnij Hugolina na rosolek :) moze i co do rosolku sie znajdzie ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 u mnie dzis ryz z warzywkami....jak dieta to dieta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 stukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 Eternity hahah wezme cos do tego rosolku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 mam....łotra małego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 kurde ale mi przymula :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ja sie wczoraj frytkami znow objadlam:Ood dzis bedzie juz zdrowa zywnosc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 o Izunia !a ja sie zastanawialam co dzis na kolacyje wszamac ryz sobie zrobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 myślałam,że masz....już dawno je razsyłałam dziewczynom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 Hugolina no najlepej od poniedzialku zaczynac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 a moi znajomi to maja 2 fretki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 mnie tu ssie a wy o jedzeniu piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 akurat wiedzialo kiedy mi sie pozacinac Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 Lena nie wystawiaj języka bo ci krowa nasika!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 mnie tez cos zacina:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 Hugolina ja uwielbiam frytki ale zawsze po nich mnie brzuch bolal dlatego zaczelam jesc \'zdrowe\' frytki :P nie z oleju tylko z piekarnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 a ja piekarnika ni mam....pozostaja mi tylko takie z oleju....bo z mikrofali sa bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2007 ja tu kupuje -w okolicy mam jedno miejsce gdzie frytki sa pyszne ale potem mi w boczki idzie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 15, 2007 udanej zabawy na placu !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2007 zjadlabym takie z oleju , cieniutkie ,chrupiace mmmmmmniam ale to juz jak osiagne zadowalajacy rezultat wagowy ;) wtedy sobie raz w tygodniu zrobie wyzerke frytkowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach