eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 aaaaaaaaaaa zeby nie bylo ,bo mi tu Lena gratuluje mobilizacji :P nie prasowalam do 23ciej :P system mi sie posypal i nie wlazilam na kafe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 a zreszta - jak sie ma nowiutkie zelazko to mobilizacji nie trzeba :D smiga normalnie jak mercedes wsrod zelazek ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 a kupilam najtansze jakie bylo :P jakos tak ciezko mi bylo wydac 30 funtow na zelazko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 ze nie wspomne o takim za 69!!! ale to juz bylo z tym cholernym generatorem pary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 o, jaki mily dodatek do kawusi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 9, 2007 teraz będzie jeszcze lepszy dodatek do kawki ;) masz zioło!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 dzieki :) ja sie podziele truflami :) OOOOOOOOOOO to sa trufle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 9, 2007 Eternity lapa ja poczestuje sie truflem Dea heheh jak znajda sie butki znajdzie sie kasa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 hahaha czestuj sie czestuj poki sa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 9, 2007 wiem czemu rozdajesz-chcesz bym byla gruba:Phehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 rozdaje zebym ja wszystkiego nie wszamala :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 9, 2007 Eternity rozdajesz,bo masz dobre serduszko i uwielbiasz się dzielić!!:);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 Izunia :D wrodzona skromnosc ;):P nie pozwolila mi tak napisac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 9, 2007 wiem :) dlatego ja to zrobiłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 a se pukne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 i nawet stukne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 9, 2007 nigdy nie za duzo kurtek ;) cale popoludnie schodzilam za butami ale nic nie znalazlam... cos trudna jestem no i teraz w bamboszach bede popierdzielac ;) i bedzie mi wygodniej :p oki, spadam bo jeszcze musze nas przepakowac po swojemu a jutro pobudka o 2.30 dobranoc, trzymajcie sie cieplutko i do poniedzialku/wtorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 ooooooo kurde , netu wczoraj nie bylo i nawet nie mialam jak zyczyc Dei szerokiego nieba :( teraz to juz pewnie za pozno bo juz na miejscu jest (skoro tak wczesnie wstawala) to zycze szerokiego z powrotem i milego pobytu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 a tak w ogole to dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 10, 2007 Dea milego pobytu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 10, 2007 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 10, 2007 u mnie dzis pogoda straszan:Owieje strasznie i pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 10, 2007 dobrze ze to tylko deszcz a nie snieg:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 10, 2007 ale i tak jest nie ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 10, 2007 to sobie trzasne i spadam na zakupy:)w lodowce tylko swiatlo mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 Hugolina Lena Hugolinka za stronke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 ja na zakupy poslalam meza dopiero teraz bo byl w pracy ja sobie od rana posprzatalam domek :) jeszcze tylko kilka rzeczy do wyprasowania i laba ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 10, 2007 aaaaa pukne se jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 10, 2007 hej kobitki:) ja ostatnia kawe sacze, za niecala godzinke do pracy sie zbieram za oknem ponuro az nie chce sie wychodzic z domku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach