eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 nie to nie ja my z husbendem tez licytujemy w ostatnich 20-15 sekundach po co wczesniej? jeszcze samemu sobie cene podbijac ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2007 Ja jestem!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2007 i tu też muszę ziele wręczać........masz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 bry no i tu tez musze nadrabiac czytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 ale najpierw ziolko wrecze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2007 to ja ci tu też pomacham!! Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2007 a u mnie gdzieś blisko to \"Jaszczomby\" latały.....po pomruku poznaję.......czyli F16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 no to jak moge nie pomachac z powrotem :) hehehhe jaszczomby?? u mnie co chwile cos slychac lecacego niedaleko mamy siedzibe MOD wiec fruwaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2007 no tak....jak je kupili to przyjechała Kaczyńska i chrzciła,że on Jaszczomb (hehehehehe) się ma nazywać ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 eeeeeeee no to jak Pani K. tak powiedziala to tak byc musi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2007 na inne to jaq nie reaguję,ciągle cos po niebie lata.....ale te F16 to tak specyficznie mruczą i po tym je poznaję :) ale nie chciałabym blisko lotniska mieszkać.....szczególnie tego wojskowego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2007 a jaszczomb a nie - jaszcząb przez ten topik co kiedyś był założony ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 blisko lotniska tez bym nie chciala :o najlepiej bylo jak lecieli na pokaz \'air show\' caly dzien huk na niebie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 eeeeee no jasne ze jaszczomb a jaszczab to roznica :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 13, 2007 ja mam lotnisko w sumie dość daleko.....ale jakieś tunele lotnicze koło mnie przebiegają,bo pełno ich na niebie.....ale wysoko!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 hahahha ale Ci sie kojarzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 13, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 do potem Laski idem poshoppingowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 13, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 13, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 13, 2007 Lena ale troszke zasniezony :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 zapomnialam ! Lena jak zwykle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 wlasnie teraz zwrocilam uwage ze Dea zasniezonego wrecza :D ale! ale! czy to aby nie polski??przywiozlas ze soba ziele?;) czy moze jeszcze nie wrocilas?? pogubilam sie w tych datach kto ,kiedy i na ile wyjechal (sorry) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 oki juz doczytalam :) Dea juz wrocila i przemycila ziele z PL :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 13, 2007 stukne sobie raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 13, 2007 hihihi eternity, ty to clever jestes ;) ano przemycilam, jakos sie udalo :P tu na szczescie snieg nie pada - a moze lepiej by bylo gdyby spadl bo wtedy do pracy dojechac bym nie mogla ... hmm, ide to przemyslec i jak co to taniec sniegu wykonac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach