hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 no wiesz jak by sie tak zapelnil papierkami to bym go byla w stanie uniesc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 ja szukam bialej koszuli ale jakos nie moge trafic na te jedna \'swoja\' :( wszystkie inne jakies takie zbyt klasyczne (czytaj - oklepane) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 heheh to kwiczylas z nia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 aaaaaaa no pomoc dzwigac tez mozna jak jest co;) ale potem trzeba mu tez ulzyc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 no ja tez chcialam prosta ale z tym czyms no i znalazlam a bialych koszul to mam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 ja zawsze pomagam mu ulzyc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 no tak Lena wpadla :P lap czajniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 hahhahaha to sie przyznajesz ze wyczajona :P:D czarna koszule mam jedna- w sumie to przydalaby sie jeszcze jedna ;) widzialam fajna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 ale mam slonko dzisiaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 Eternity heheh od przybydku glowa nie boli;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 a biale jak to biale wieczne nie sa wiec sie juz kilku pozbylam a nie uzupelnilam zasobow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 heheh to musisz sie wybrac na zakupki i maly zapas zrobic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 czarnej gory za czesto nie nosze bo ja bladzizna jestem i w czarnym wygladam jeszcze bladziej jak bardzo ciemne to juz predzej braz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 noooo musze :D maz ma nocki wiec do poludnia bedzie spal a ja moge sobie czas zakupami zajac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 braz tez lubie mam bluzki w tym kolorze ale koszuli niet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 ale jaja poslalam posta-byl napis a teraz zniknal:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 no to napisze jeszcze raz idz na zakupy co sie bedziesz w domu nudzila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 braz jest fajny :) mnie akurat troche \'ociepla\' bo mam \'zimna\' cere i oprawe twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 hahahha i to caly tydzien musze sobie zajac czyms ten czas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 a jaka to jest zimna cera?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 ogolnie blada ,moja jeszcze z piegami , niebiesko-szare oczy ,jasne brwi , blond wlosy (tez zimny odcien) moja zmora sa \'since\' pod oczami (nie ze zmeczenia ,ot taka uroda :o ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 ja tez mam niebiesko-szare oczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 http://www.wizaz.pl/images/agatam/romantyczne_lato/ chlodna cera i typ urody to typ lata mozesz sobie zobaczyc do jakiego typu pasujesz najbardziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 teraz tez mulilo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 ponabijam moze troche bo pilnuje aukcji wiec i tak siedze na necie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 no to stukam jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Listopad 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 osz no masz ! zapomnialam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 plaszczyk na ktory czekalam doszedl juz do ceny jak w sklepie wiec sobie odpuszcze :P ze tez ludziom cisnienie skacze i licytuja tak wczesnie przed zakonczeniem :o sie licytuje w ostatniej minucie ,ba! sekundach :P sie wpisalam przedtem gdzie indziej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach