hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 ja juz troche nogi rozchodzilam-prasowalam i nawet po chleb poszlam hihi Uwzielam sie na te nogi bo mi utyly nooo :Pi ich teraz nie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 a one mnie chyba juz tez nie:Pdlatego mi bol sprawiaja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 u mnie dzis tez mrozno brrr ale dobrze ze nie pada:)jeszcze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 :D az tak duzo nie bylo :P:D zrobie fotke na przedstawieniu bo ide o 2:30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 a zaraz to musze isc doladowac karte na gaz bo mi wlasnie zdechlo ogrzewanie :o brrrrrrr w takie zimno :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 ech Ty to sie masz z ta karta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 ale jak nie pojde teraz na zimno to za chwile bedzie mroz w domu :P ech ide sie ubrac i lece do tego sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 przynajmniej lodwki potrzebowac nie bedziesz;) idz i kup -nagrzej mocno w domku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 nooooooo ze 2,5 tygodnia byl spokoj myslalam ze dotrwa do weekendu jeszcze bo od soboty mamy nowego dostawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 lodowki mialo byc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 lodowke to ja bede musiala odsunac jak wroce :P licznik jest za lodowka nie wiem kto tak wymyslil a nie mam jak przestawic bo innego miejsca na lodowke wtym domu nie ma :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 pora na nowy dom :P:D z licznikiem nie za lodowka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 ee ja to niemam pojecia o kupowaniu pradu na karte i dostacach hihi co kraj to obyczaj heheh ja mam termostat jak trzeba to podkrecam i mam saune w domku:Dhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 to Ty silaczka jestes:D lodowke odsuwasz?a duza masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 hehe to przez ta lodowke:) hihi dziele sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 hehehhe na szczescie nie duza :D za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 ja lodowki nie odsuwam-mam wkomponowana w meble-wiec jedynie mozna ja cala wyciagnac hihi no ale ja tyle sily to niemam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 moja jest malutka hihi wiec jak zrobie jakies wieksze zakupy to mam problem sie tam pomiescic:P ale jest plus tego hihi jak trzeba ja umyc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 12, 2007 czesc kobietki:) dobrze was slyszec :) szmat czasu minal..a tu zawsze wesolo jak wejde, ale milo sie czlowiekowi robi..:) chorobstko mnie bierze cos mi przejsc nie moze.. jak tam przygotowania do Swiat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Martik na zdrowko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 Martik :) fajnie Cie \'widziec\' :) zdroweczka duzo zycze nie daj sie chorobie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 hihi ja narazie zabieram sie za porzadki :Oale jakos mrozno i cos okn poczekac musza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 chyba musze kawe wypic bo pisze jakos z literowkami:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 hehehhe no moja na wieksze zakupy tez jest przymala (zwlaszcza zamrazarka) ale do mycia w sam raz :D tylko tez najpierw trzeba ja wysunac (stoi w takiej jakby spizarce dosc waskiej zeby sie tam jeszcze zmiescic do umycia jej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 bede dzis zupke grochowa gotowac:Dna boczku hehehe -dobra na zimowe dni ale nie dobra dla moich boczkow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 hihi ja mam tez zamrazalke tycia hihi-ale przynajmniej mieso za dlugo tam nie stoi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 ale mnie brzuch rypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 12, 2007 mmmmmmmmm zjadlabym taka grochowke :) ide do tego sklepu :o do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 12, 2007 ja tez sie nie moge wziasc za porzadki jakos :D a tu trzeba niestety.. jedyne co porobilam to liste zakupow hihi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 12, 2007 a ja nawet listy zakupow niemam:P Eternity do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach