Chleb pyszny tak 0 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No nawet ja nie jestem taka bezposrednia. Na górze takie że nie ma sensu na dół schodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie, do Goslinga niepodobny Jestem srodze zawiedziona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No nawet ja nie jestem taka bezposrednia. Jestem po seansie wycinanych sromow. Myślałam że tylko ja chodziłam na randki cmentarne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 7 godzin temu Nerwopas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Jestem srodze zawiedziona. A ja nie, mi się Gosling nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 7 godzin temu Pasinerw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Na górze takie że nie ma sensu na dół schodzić I czasami gadasz z sensem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 7 godzin temu Lysa, ruda, podrenczna zla klamliwa nerwopaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ZlyZajonczek napisał: Nerwopas Jak będziesz tak podskakiwać, to Pulsar zaraz uśpi ci konto za spamming i tyle będzie twojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Jestem po seansie wycinanych sromow. Myślałam że tylko ja chodziłam na randki cmentarne. Wycinalaś sobie srom? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Jak będziesz tak podskakiwać, to Pulsar zaraz uśpi ci konto za spamming i tyle będzie twojego. Pulsar nerwopas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Pokraka napisał: A ja nie, mi się Gosling nie podoba. W Lalalandzie był fajny. Edytowano 7 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Jestem srodze zawiedziona. 3 minuty temu, Pokraka napisał: A ja nie, mi się Gosling nie podoba. Mnie tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wycinalaś sobie srom? xd Czarli hunam. Mogłabym zostać zwłokami dla niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 43 Napisano 6 godzin temu Bapka jest czarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Czarli hunam. Mogłabym zostać zwłokami dla niego. Grubo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Która? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 289 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Bapka jest czarna Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 6 godzin temu Ta patola z kowbojek sprowadziła tu smród Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Mnie tez nie W lalalandzie byl fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 6 godzin temu Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Tylko smrut zwraca na ciebie uwagę więc szanuj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Tylko smrut zwraca na ciebie uwagę więc szanuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 6 godzin temu Twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Zimno teraz a ty nago po lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Chyba twoja bzdzagwo pjoterowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, murb napisał: W Lalalandzie był fajny. E tam 12 minut temu, draże korsarze napisał: Mnie tez nie Taki trochę szczylowaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 347 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, murb napisał: To gdzie mieszkamy determinuje jednak kim jesteśmy. Przykład: gdybyś się urodzila w Pakistanie to bys miała do szkoły wybitnie pod górkę i pewnie nie pozwolili by Ci pracować zawodowo. A gdybyś się urodzila w Chinach to byś prawdopodobnie miała skośne oczy. Przy założeniu, że tata i mama są Chińczykami. Oczywiście że miejsce zamieszkania ma znaczenie w szerszym ujęciu, ale mowa była o różnych miastach w polsce i nie dotyczyla fundamentalnie odmiennych realiów. 1 godzinę temu, Pokraka napisał: Jest przede wszystkim nerwopasem, trzeba mieć anielską cierpliwość, ale nie da się ukryć, że na forumowym tle to partia prima sort Haha bycie irytującym to też pewien talent nie każdy potrafi tak skutecznie działać ludziom na nerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: Zimno teraz a ty nago po lesie Już w domu.. Ogarniam kuwety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 6 godzin temu Gostling nerwopas, ale w lalalandzie byl fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach