hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 najchetniej to bym kocyk wziela i poszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 pewnie za duzo sie nasprzatalas to teraz len ci wlazl :p goraczki nie mam ale mnie w srodku pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ja tez bym najchetniej pod kocykiem jakis fajny film sobie ogladnela. Kiedy to moje dziecko urosnie i pozwoli mi sie odchorowac jak wypada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 hehe Dea jescze dlugo dlugo nie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 chyba kawe wypije -stawiam\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Hugolina :) a u mnie sie checi znalazly na sciagniecie zaslon z salonu (wlasnie sie pierze jedna polowa - zaraz wstawie druga) tylko okno sobie poczeka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 grzybki mi sie tez gotuja wlasnie na pierogi :) wieczorkiem pokleje i do zamrazary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Eternity sciagniete i wyprane zaslony to juz polowa sukcesu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 a na obiad mam udka z kurczaka z patelni dawno nie robilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ale bym zjadla pierogaech ja bym wszystko zjadla hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 hehehehe najwiekszy to je wysuszyc , wyprasowac i powiesic z powrotem :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Dea napisz potem jak u lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ale moze jutro na zakupach jakies ladne znajde nowe?;) a pierogi to ja juz sobie na wigilie szykuje po troszku -pozniej mniej biegania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ee najgorsze to te okna myc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 czy ja wiem? checi na mycie mam bo wiem ze beda pieknie wygladaly ;) ale zimno przeszkadza :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 a mi sie nic nie chcenawet mam lenia zeby kawe zrobic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 a ja musze znow na zimno tylek wyprowadzic po dziecko musze zaraz isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 loj kurcze ! nie wiem czy bede miala nowe zaslonki :o maz pojechal na przeglad wlasnie auta i jeszcze moze sie okazac ze cos jest nie tak i trza robic :o oby nie ! tfu tfu tfu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 hehe no zleje sie-musi tylek wyprowadzic:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 :P no bo leniwy jest to sam nie pojdzie :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 tfu tfu:P oby byl sprawny a kase wydasz na cos innego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 to ja tez mam leniwca:Pprzyszedl jakas godzine temu i sie gosci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 och sobie przypomnialam ze dzis musze do malej szkoly isc-po raporty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ale Ty juz dzisiaj porobilas i mozesz sie lenic teraz ! idem sie ubrac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 czyli i ja musze sie na ten mroz wyprowadzic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 zdaze??????? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 osz ! sprobowac zawsze mozna :P masz i ide juz naprawde :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 hehe sie podlozylas:Plappal co bys na dworze nie zamarzla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 sie rozpisalyscie... ja nie mam miejsca do suszenia zaslon, to nie piore ;) ale przydalo by sie... a juz wiem co lekarz mi powie, wylezec sie i paracetamol... no ale trza sprawdzic czy wszystko ok i na plucka cos sie nie rzucilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Dea tylko sluchaj sie lekarza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach