hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 to ja zycze powodzenia w poszukiwaniach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 znow mi zjadlo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 oj hugolina cos ci zjada tresc :D kafe to jeden wielki cyrk ostatnio :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 co bym tylko tam nie zamarzla:Pja chce juz wiosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Euforka wiem ze cyrk i to nakolkach:Postatnio moje wpisy pojawily sie z inna godzina:Ppisalam o 22 a pokazywalo 15:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 cos chyba mnie to kafe nie lubi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Euforka !!! :D no prosze !wpadla pierwszy raz i to od razu na nowa stronke ! :D masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 kogo ja tu widzę!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hihi bo to sie wejscie nazywa:Da my goscinne i od razu damy zajarac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Hugolina nie znam sie na waszych cenach i nie orientuje sie co mozna za 1.5 euro ale jak ma byc unisex to moze jakis breloczek - zawieszka? do plecaka itp mozna bo taka typowa maskotka to predzej dladziewczynki a chlopiec moglby sie \'obrazic\' ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Euforka Ostatnio zrobili ranking najgorszych prezentów Pierwsze miejsce to kubek Drugie - skarpety Trzecie - perfumy (chyba mieli na myśli te marketowe) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hehe Eternity wiedzialam, ze sie ucieszysz jak mnie tu zobaczysz :D mam braki w swoim kontenerze za duzo wydalam ostatnio to teraz musze robic zapasy :D:D hugolina wiem wiem, mnie tez chyba kafe nie lubi ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 perfumy to moze z tego wzgeldu ze jak nie znamy tak naparwde gustu osoby obdarowywanej to mozemy nie trafic a marketowe to swoja droga !!! :P:D obciach jak nic !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 wpis mi zjadlo ale stronke mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ooo Iza :D:D o kurde to zes mnie zaskoczyla z ta lista :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 no jakby nie patrzec to masz :D nalezy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 heheheheh....można np dla teścia,którego się nie lubi kupić np Bond:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 hugolina :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 oszukańczy ten pierwszy post :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 a teraz tak skromnie 4000wpis pijta ,palta ile wlezie:D \\_/\\_/\\_/\\_/ ¨\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ale mysle, ze dziecko to by sie z kubka cieszylo :P:D:D:D alez ja mam nosa nooooooooo ... do najgorszych prezentow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 20, 2007 a listę to wczoraj na RMF słyszałam.....ankietę w centrach handlowych zrobili :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 to juz niewiem co kupic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Hugolina to za limicik !!! \\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ooooooooooooooo nie dosc ze na ziolo sie zalapalam to teraz jeszcze driny :D:D niezle sie zaczyna :D hugolina gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2007 pobiegam po sklepach moze cos w oko wpadnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach