hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 mnie czeka jeszcze prasowanie poscieli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ee chyba musi byc ciupke cierpliwe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ja nastepna czerwona herbatke wstawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 a ja wlasnie kawe rozlalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 17, 2007 no i wiecej prania :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Hugolina dzieki :) nawet jakos cieplej sie zrobilo albo ziolo mi pomoglo ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Dea trzymam kciuki zeby to nic powaznego i sam paracetamol pomogl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Hugolina co masz do prania po rozlaniu kawy????? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 kawe wylalam na podloge:Pwiec do prania raczej nic hihi a do ksiazek nawet dzis nie zerknelam:P Bylam w szkole malej-pani bardzo pochwalila-ma wysoka note:Dale dumna jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2007 do juterkaide cos polukac w tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2007 :) zimno dzis znowu :o za zimno na mycie okien :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ale jakos wytrzymam temperature podczas szwedania sie po sklepach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Hugolina, kujon :p brawo brawo!!! Eternity, czekaj do wiosny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ja i kujon hahaha:Djeszcze do zeszytow nie zajrzalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2007 u mnie tez mroz:Pzostalo jedno okno w sypialni-ale dzis nie myje:Pbo mi scierka na szybie zamarznie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 18, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2007 to ja tez ziele wreczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2007 buhahah cos sie porypalo z czasem hehe bo jest juz prawie 22 a pokazuje 16:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2007 przyfuksilo mi sie w szkole-bo bl nowy temat i nie sprawdzali z ostatniej lekcji:D Ja zeszyt otworzylam dopiero w szkole:Phehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 18, 2007 hehe ale to wyglada:Ppisze pozniej a w postach wyglada ze wczesniej:Dhihi ok do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2007 zmarzlam na zakupach :o prezentow nie kupilam ale jutro jade do centrum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Hej!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2007 dawno nie nabijałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2007 to ja nabiję sobie,a co!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ja się nie czaiłam!!! samo jakoś tak wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ja nie wiem ile u mnie jest.....wiem,że jest ZIMNO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2007 ty masz więcej upolowanych niż fuksowych,bo ty czajnik jesteś!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2007 i tu ziolo czajnikom trzeba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach