hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 to lepiej ich nie myj,bo jeszcze Cie zawieje i wtedy to juz naprawde Cie rozlozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 chyba przejade tylko od srodka (gdzie niegdzie slady paluchow :o) a jak bede widziala ze sa brudne od zewnatrz to sobie rolety zaciagne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 w sumie tragicznie brudne to one nie sa ktos kto sie mniej przejmuje powiedzialby ze sa jeszcze czyste ;) ale ja juz tak mam - kilka ciapek po deszczu i juz mi przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 e ja to mam zawsze takie szczescie ze jak umyje okna to na drugi dzien pada:Pwiec sie na te ciapki nie patrze:P Korde leciala piosenka na ktora poluje i za pozno podbieglam i dalej niewiem kto ja spiewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 a juz tak dlugo za mna chodzi i nie moge dojsc kto ja spiewa Hihi Ty masz czarny golf w groszki a ja mam w paski biale:)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ok ide troszke w kuchni posprzatac-do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hahaha w prazki przymierzalam koszule biala z takim naszytym a'la gorsetem ale jakos mi nie lezala :o szkoda bo na wieszaczku fajnie sie prezentowala i biala koszule tez przymierzalam ale tez jej nie kupilam - tez cos mi nie pasowalo ech ja dziwna jestem czasami na zakupach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ja tez poczlapie cos zrobic cos zebym sie nie zmeczyla za bardzo :P do potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ech ja ostatnio to przymierzylam gore ciuchow :Pale jakos wszystko inaczej wyglada na mnie niz na manekinie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 sie napisalam i mi zniklo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 to jeszcze raz:P ja ostatnio przymierzalam gore ubran:Pi ciagle tez bylo cos nie tak:Pwidac my kobiety juz tak mamy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 kupilam wtedy 3 komplety bielizny:Dtego nigdy za duzo;)szary sweterek i jeansy ktore musialam skrocic bo kurdupel jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 moj zalapal 2 pary spodni i tez sweterek a mala dostala bluzeczke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hugolina lap[ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hihi dzieki:)dziele sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ech na tych manekinach to wszystko zajefajnie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 a ja wybredna jestem strasznie :p czasem mi szlufka nie podpasi i juz nie kupie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 i pomyslec ze na codzien najchetniej bojowki i koszulka :D z takim wybrzydzaniem to powinnam nosic nie wiadomo co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 a najlepiej jest jak chce cos sobie kupic , nie mam konkretnego pomyslu dokladnie i wtedy sie zaczyna ! tak bylo ostatnio z kardiganem jeden mial fajny kolor i ogolnie fason to mi rekawy nie pasily inny tez fajny kolor , rekawy juz byly oki to znow kieszonki mi nie lezaly a jak znalazlam fajny fason ze i rekawy i kieszonki i wszystko fajne to koloru nie bylo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 22, 2007 wpadlam pomachac i znikam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 22, 2007 macham:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Grudzień 22, 2007 hej kobitki:) wpadlam tylko zlozyc najcieplejsze zyczenia calej kochanej gromadce kobiet tu zagladajacych.. :) duzo ciepla radosci i milosci przede wszystkim i oczywiscie zdrowia..:) lece gotowac obiadek.. buzki do uslyszenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 23, 2007 to ja tez macham :D dziekuje za zyczenia i tez chcialam zyczyc swiat mile spedzonych i wszystkiego dobrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 23, 2007 hihihi nieczajona, niewyliczona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 23, 2007 Zdrowych spokojnych i rodzinnych swiat wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 23, 2007 Euforka lap Mi wlasnie sie bigos gotuje:) Eternity odezwala sie Pestka albo Ciastek na szopenie? Wiem ze Pestka miala strasznie dluga podroz:Opodziwiam jej meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 23, 2007 dzieki Pestka dotarla do celu szczesliwie :) a o Ciastku nic nie wiem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Wesolych Swiat !!! kobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Euforka i tu tez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach