eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Dea dla corci buziak ( nie moge takiego ladnego rozowego bo mi sie klawa przestawila) moze zmiana klimatu wlasnie_ moje po wizycie w PL tez sie smarczyly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 a ja mam caly czas kaszel, uwierzycie? :o nawet syrop nie pomogl :o to z tego przeziebienia od tamtej pory wiem wiem sama sobie winna jestem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 stuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 dzieki dziouchy, a pomysl z zielskiem dobry, tylko ze ona dopiero poltoraroczna i nie chce jej jeszcze uzalezniac ;) Najgorsze jest to ze w PL byla na antybiotyku i jedno chorobsko jej dopiero co przeszlo, ahhhhhh Euforka, ja z UK, a dokladniej z Londynu. No to super, jestes pierwsza osoba ktora znam z J. Gory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 no popiepsylam :D ty nie z Jeleniej tylko z Zielonej :D:D:D:D to dlatego tak zielem sypiesz :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Dea nie jelenia gora ja z zielonej gory :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Dea teraz zioło dla ciebie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 no nie moge!!!! nie wyliczana ani czajona :D Euforka to tak niechcaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ech myslalam, ze bedzie moja :D:D:D:D masz ziolko :D:D na nazwisko mam tak, ze w szkole wolali na mnie ziolko :D:D:D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 laski ide kawe robic zaraz wracam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 a ja zbieram zbieram kochane, bo zapasy trza robic ;) ponoc od jutra ma tu byc holernie zimno i moze nawet sniegiem posypac :D jak posypie to bedzie trudno do pracy dojechac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Euforka nie bądź drobiazgowa!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 no dobra nie bede :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 tak mi sie przypomnialo tylko :D:D kawa musi zaczekac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Euforka od dzisiaj jesteś po prostu z Góry ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Dea za stronke i moge porzadnego buziaka dla corci poslac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 hihihi, no Euforka z Gory :D:D:D Eternity, mala porzadnie ucaluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 lepsza gora niz dol :D:D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 a to zalezy jaka gora i jaki dol ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 z Gorki na pazurki... mozna :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 eternity, swintuszko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 czasami lubie byc na dole :P:P:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ja tez ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 zbereźnice jedne!!!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ups :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 podnossssssssszzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeee :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 euforka, a ty zawsze tak do gory ciagniesz? juz mam zadeszke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 jak mnie sie tak nudzi to tak :P:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 jeszcze 20 pare minut i spadam do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach