hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 loo matko:Otos ty na koncu swiata mieszkala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 hahahah no niby miasto sie to zwalo ale peryferia-straszne zadupie :o ale urok swoj tez mialo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 nio -lasek pod nosem hihi pewnie najlepeij bylo na wakacjach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 zlapala mnie zachcianka na slodkie:Pwlasnie wrocilam ze sklepu z zaopatrzeniem;)kilka batonikow :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 no lenistwo , cisza , spokoj , swieze powietrze wszystkie imprezy odbywaly sie u nas bo sasiadow niet (no nie tak blisko zeby sie na glosna muzyke skarzyli ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 kichac zaczelamoby nie wyszlo ze teraz ja chora:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 na zdrowie Hugolina moze to na kielicha? ;) a nie z przeziebienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 7, 2008 chyba ode mnie sie nie zarazilas? ostrozna z dzis bylam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 moze byc na kielicha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 sie zaslodzilam:Ono ale coz jak zachcianka to zachcianka hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 ide salatke robic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 ja mam sezon na kwasne i ostre slodkie mi sie nie chce na razie Lena wiesz kiedy wpasc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Lena czasowa jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 7, 2008 ja powoli sie zwijam do domciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 paaaaaaaa Dea jakbys sie nie pokazala juz dzis to milego wieczorka zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Dea milego wieczoru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Ale sie objadlam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 heheh moje sie juz \'ulozylo\' :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 macham do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 do jutra Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 nabije se jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 8, 2008 to ja macham do Was z rana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 druga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 8, 2008 trzecia :) tak wyszlam po chamsku wczoraj... z ilosci wpisow wnioskuje ze mialyscie wszystkie przemily wieczor ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 no to wychodzi zem piata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 chyba ze jeszcze jakies czary mary sie dzieja i kogos nie widze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 8, 2008 spoznialska :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 I\'m sorry I\'m late obiecuje poprawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 oby oby;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach