Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

wczoraj kolega z Chin przyniosl doklasy jakis wynalazek-cytaj jakies ala slodycze dla kazdego i ja glupia dzis zjadlam jednego i do tej pory mi jezdzi po zoladku:O

nawet dzislodowke umylam hihi a potem sie przespalam troszku;)wiec teraz moge po scianach chodzic:P

juz sie chwale com kupila :) regalik kupilam taki lekki plastikowy do pokoju dziewczyn (maja jeden rozowy juz , teraz wzielam niebieski) mozna go roznie poskladac albo nawet teraz moge polaczyc te dwa kolory razem

kwiatki sobie kupilam :) doniczkowe ,3 sztuki lubie ale wczesniej nie mialam miejsca na nowe a ze maz sobie sprawil wysokie glosniki (4) to sluza mi za polki ;)

kupilam sobie kapucie takie mieciutkie :) bluze taka zwykla po domku , szara z dekoltem V i biala koszulke na ramiaczkach bielizne

wiecej juz bym nie dziwgnela :D zreszta lazilam po tych sklepach ale nic mi w oko nie wpadlo :o naogladalam sie od groma bialych i bialo-czarnych i bialo-podobnych bluzek ale tez zadna mnie nie ujela na tyle zeby ja kupic :o

w sumie to sie zmeczylam tym lazeniem :P nie wiem czy ta pogoda na mnie tak wplywa ale centrum mnie dzis nomalnie przytlaczalo a nawet nie bylo duzo ludzi bo za wczesnie

eeeee malo nakupowalam czasami umiem wiecej ;) dzis mnie ograniczyla waga pakunku z regalem po zlozeniu jest tak lekki ze dzieci go przestawia (nawet zloza ) ale w pudelku w czesciach roche reke obciazal :o

w sumie to chcialam sobie kupic cos naprawde fajnego ale nie mialam sil i radosci lazic miedzy wieszakami i szukac co by sobie sprawic

jakbym potrzebowala czegos konkrtenego to przynajmniej wiedzialabym gdzie szukac i jakie kategorie przegladac i poszloby latwiej

ja w niedziele wybieram sie do Holandii:Dmoze cos tam znajde hihi ale tyz niewiem czego szukac:P

zreszta jak czegos szukam to i tak nie znajde wtedy:Oprzewaznie wracam z czyms innym:D

bueheheheh jak ja po prostu sie ubralam i powiedzialam ze wychodze :P zapytal gdzie a ja ze nie wiem jeszcze ale musze wyjsc z domu wiecej pytan nie zadawal :P a wrocilam jak akurat jechal do pracy - ja z autobusu a on akurat ze skrzyzowania wyjezdzal i tylko mi pomachal :D

ja to mam za daleko do tych sklepow wiec jak mam mozliwosc to ciagne swojego:D Ktos musi doradzic hihihi i te torby potem nosic:P

jak mam robic zakupy takie domowe tez to sie nie wybieram sama - po to jest auto :P ale czasem lubie sobie sama bez marudzenia nad uchem ze ide jeszcze w kolejny rzad wieszakow jak juz mowilam ze wychodze :P poza tym wejde do kilku a dopiero w 5kupuje :D albo wracam do pierwszego przeciez to irytujace :P