hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 jak ja nie cierpie prasowac:Ozostaly jeszcze 3 koszule i pare jeansow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a mnie juz sily opuscily:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 18, 2008 hugolina podwojny eternity ja tez bym schudla, ale jedyna dieta ktora na mnie dziala i to w tempie ekspresowym to roztanie sie lubym. A tego to ja nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Deano cos Ty !!jakie rozstanie !!! Juz lepiej miec pare kilo wiecej:)ale zyc z ukochana osoba:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ja to zawsze jak chce schudnac to nie chudne:Pa jak nie chce to kilogramy same leca:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ale jak do pl pojade to sie wszystko wyrowna:Dbede wcinac karpatke:D:D:Doch jakjuz dawno nie jadlam hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ja tez stresu mialam nie malo, ale zamiast schudnac to mi wrzod sie przykleil :o Lena Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ach gdze to beztroskie zycie ucieklo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 18, 2008 te nostalgiczne mysli to chyba efekt naszej klasy. Dopiero pare miesiecy temy wiele z moich dawnych przyjaciol dolaczylo. Po 20 latach jest o czym gadac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Dea:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 prasowanie skonczone:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 wlasnie wcinam ciastka w czekoladzie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 wrocilam :) zaraz nadrobie i bede :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Lena ja tez wyszlam na lunch\'u i kupilam czarne dzinsy i niebieski sweterek dla siebie, bluzeczke i sukienke dla malej :) teraz jus spadam do domciu dobrego WE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 zas o dietach a mi w brzuchu burczy :P ciastka mam pod reka kruche ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 o wlasnie Lena Dea milego rowniez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a ja se pukne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 trzasne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 pasowaloby jeszcze wrzasne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 18, 2008 no to ja tez pukne :p musze pranie rozwiesic, po mala isc i potem trzaskac sie autobusem do pediatry :o eternity, co tam diety, teraz moda na troszke cialka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 kochanego cialka nigdy za wiele ;) ale strace pewnie pare kilo przed egzaminem na prawko :D innego pewnego na 100% stresa nie mam w planach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 18, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a ja coś dziś ciężki dzień miałam :P nawet chęci i sił brak na nabijanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Izunia :) wez cos na wzmocnienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 myslec jak myslec o stresach - grunt to ich nie miec ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Eternity tą niemoc to przeczekac trzeba było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Eterniy cos kupila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Dea a jednak jeansy wygraly hihi wiec po co postanowienie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Izuniazebys sil nabrala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach