hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 dla chorowitych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 hhihi to ja tyz bede:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 ech chyba nie bedzie tak zle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 nie, nie jest zle, bo w metrze ludzie sie ode mnie odsuwaja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 jeszcze ktos? inne oznaki przedwczesnej starosci? reumatyzm anyone? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 ale przez ten katar nie moge sie zkondzendrowac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 a pomarancze powyjadali i brakuej mi witaminy C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 czy dojde do celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 dobra, odpoczac ide ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Dea za dzielnie wywalczona hehhe reumatyzm? no czasem bola mnie stawy a wypizganie glowa w szafke sie liczy? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 zalezy jak szafka uszkodzona :p ide do domu - znudzilomi sie w pracy to pewnie mala bestia mi da dzis pobiegac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Dea i od razu za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Dea pal 2 egzaminy odbebnilam:) a nastepne 2 we wtorek:O Do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Hugo za odbebnienie!!!! hurra, teraz z gorki mam nadzieje! Izunia to ciebie tez zaraze :p eternity, jak tam szafka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Dea dzieki:Dja tez mamtaka nadzieje:)narazie o tym nie mysle bo sie weekend zaczal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Dzisiaj cos spac nie moglam:Oi jestemnie wyspana-wiec mam nerwa na wszystko i wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 szafka ma sie dobrze , moj guz rewelacynie :D Hugolina za wczorajszy a we wtorek tez bede trzymac kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a nerw na wszystko widze przesunal Ci sie o jeden dzien wczoraj prawie kazda miala dzien wkurwu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ja dzis za to , jak to ladnie nazwalas - olewatora wlaczam dopije kawe i wychodze z domu bo jobla dostane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 18, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Eternityzeby siniak szybko zszedl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 wychodzi ze jestemopozniona;)hihi bo nerwa mam dzien pozniej od Was:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ja mam tez olewatory -ale musze troche chate ogarnac :Obo ostatnie dwa dni w ksiazkach tylko siedzialam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 sie pochwale:Dslonko mam:D:D:D a mam zawsze takiego pecha ze jak do szkoly jade to pada:O wczoraj caly dzien sucho-jade do szkoly leje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Jestem w szkole sucho:)-wracam ze szkoly leje:P Wniosek taki ze nie powinnam do szkoly chodzic:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 dzieki :) buehehehhehe jedni maja pod gorke do szkoly a Tobie deszcz pod nogi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ja chate mam nawet w miare (nie ma tragedii) mialamjeszcze zrobic kipisz w pokoju lasek ale nie chce mi sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 po wczorajszym wkurwie nic mi sie dzis nie chce i musze to wychodzic pojade se do centrum a na obiad najwyzej bedzie pizza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ee odopusc sobie:Dhihi po co sprztac jak znow sie nabalagani hihii:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach