hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 wczoraj kolega z Chin przyniosl doklasy jakis wynalazek-cytaj jakies ala slodycze dla kazdego i ja glupia dzis zjadlam jednego i do tej pory mi jezdzi po zoladku:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 juz teraz mam pewnosc ze wiecej nie zjem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 wiec dla zabicia smaku wcielam olbrzymikawal torta o smaku toffi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 nawet dzislodowke umylam hihi a potem sie przespalam troszku;)wiec teraz moge po scianach chodzic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ale u mnie znow wieje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 chyba mi dzis drzwi wywieje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Hugolina heheheh w tym od Chinczyka to pewnie jakies robale byly i teraz wycieczki sobie urzadzaja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 juz sie chwale com kupila :) regalik kupilam taki lekki plastikowy do pokoju dziewczyn (maja jeden rozowy juz , teraz wzielam niebieski) mozna go roznie poskladac albo nawet teraz moge polaczyc te dwa kolory razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 kwiatki sobie kupilam :) doniczkowe ,3 sztuki lubie ale wczesniej nie mialam miejsca na nowe a ze maz sobie sprawil wysokie glosniki (4) to sluza mi za polki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 kupilam sobie kapucie takie mieciutkie :) bluze taka zwykla po domku , szara z dekoltem V i biala koszulke na ramiaczkach bielizne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 wiecej juz bym nie dziwgnela :D zreszta lazilam po tych sklepach ale nic mi w oko nie wpadlo :o naogladalam sie od groma bialych i bialo-czarnych i bialo-podobnych bluzek ale tez zadna mnie nie ujela na tyle zeby ja kupic :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 w sumie to sie zmeczylam tym lazeniem :P nie wiem czy ta pogoda na mnie tak wplywa ale centrum mnie dzis nomalnie przytlaczalo a nawet nie bylo duzo ludzi bo za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 tos nakupowala:Dprzynajmniej oplacilo sie wyjsc z domu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 dzis chyba taki dzien byl-ze kazdy bez sil byl:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 eeeee malo nakupowalam czasami umiem wiecej ;) dzis mnie ograniczyla waga pakunku z regalem po zlozeniu jest tak lekki ze dzieci go przestawia (nawet zloza ) ale w pudelku w czesciach roche reke obciazal :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 to trzeba bylo na meza poczekac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 w sumie to chcialam sobie kupic cos naprawde fajnego ale nie mialam sil i radosci lazic miedzy wieszakami i szukac co by sobie sprawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 maz zostal w domu :P z nim to juz calkiem bym nic nie kupila :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 wierze Ci ze jestes w stanie wiecej kupic hihi-jak kazda kobitka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 jakbym potrzebowala czegos konkrtenego to przynajmniej wiedzialabym gdzie szukac i jakie kategorie przegladac i poszloby latwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ee jego trzeba bylo wziasc tylko by targal ta polke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ja w niedziele wybieram sie do Holandii:Dmoze cos tam znajde hihi ale tyz niewiem czego szukac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 zreszta jak czegos szukam to i tak nie znajde wtedy:Oprzewaznie wracam z czyms innym:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 bueheheheh jak ja po prostu sie ubralam i powiedzialam ze wychodze :P zapytal gdzie a ja ze nie wiem jeszcze ale musze wyjsc z domu wiecej pytan nie zadawal :P a wrocilam jak akurat jechal do pracy - ja z autobusu a on akurat ze skrzyzowania wyjezdzal i tylko mi pomachal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 kiedys pojechalam po koszule a wrocilam z obrazem hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 aleobiadu cholera nie zrobil :p zjadl pizze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ahahahahha tyz dobre :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ja to mam za daleko do tych sklepow wiec jak mam mozliwosc to ciagne swojego:D Ktos musi doradzic hihihi i te torby potem nosic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a dzisiaj moj obiad robil jakja spalam hahah robil;)bo odgrzal lasagnie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 jak mam robic zakupy takie domowe tez to sie nie wybieram sama - po to jest auto :P ale czasem lubie sobie sama bez marudzenia nad uchem ze ide jeszcze w kolejny rzad wieszakow jak juz mowilam ze wychodze :P poza tym wejde do kilku a dopiero w 5kupuje :D albo wracam do pierwszego przeciez to irytujace :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach