hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a ja mam stos prasowaniai jeszcze jakies pranie musze nastawic A lenia mam ze hej hihihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 hihi kupsobie cos na poprawe humoru:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Ja za 2 tyg do Pl jade:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Juz fryzjera zamowilam:)bo tu to az tak nie zaryzykuje:Ow koncu mrozow niema heheh wiec wstyd byloby w czapce chodzic hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 dlatego wlasnie chce do cetrum mam gdzie polazic i sklepow do zarabania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 pal tyzna lepszy humor U was teraz tez sa soldy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 masz hehehe ja tez bylam u fryzjera w PL tutaj to musze wiedziec dokladnie czego chce zeby im powiedziec bo zadna nie wykaze sie inwencja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ano byly zaczely sie juz 26 grudnia ale czy jeszcze jakies sa to nie wiem dowiem sie niebawem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 humor mi sie poprawi nawet jakkupie plstikowe pojemniki na graty do pokoju dziewczyn u nich wiecznie malo miejsca na wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 i to wkurza bo jakbys nie poukladala zawsze efekt zagracenia i balaganu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 tu zaczely sie 2 stycznia i sa do konaca m-ca ale ja niewiem po co na nie czekam hihi bo jak pojade to przewaznie kupuje z nowej kolekcji hihi bo na wyprzedazy jakies badziewia sa hihi trzeba miec szczescie zeby natrafic na cos i fajnego i taniej kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 hehe ja to sie boje otwierac szfki malej -bo kiedys jakotworzylam to mi wszystko na leb zlecialo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Wiec teraz tamnie zagladam:Pa jak mowi ze czegos znalescnie moze-to odp to sobie tam posprzataj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 znow mi spacja nawala:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Smiley no tak jak moje ! nie mozesz znalezc? poszukaj podczas sprzatania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 pukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a ja nabijam i znikam :) wychodze do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Eternityudanych zakupow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 bije i lece pranie wywiesic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ooo wpis mi zjadlo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 nic mi sie dzis nie chce:Oa ptaszki tak fajnie za oknem cwierkaja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ja juz chce wiosne!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 u mnie tak zle z pogoda nie jest:)no chyba tylko wtedy jakpada:Pa wpl podobno zimniej jest:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Izunia jak tam z pogoda u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 zaraz bedziemy zupke jedli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 cos schudlamchyba za bardzo:Owszystko zaczyna wisiec na mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 dla mnie najlepsza dieta to stres:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ide jesc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach