Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

a ja mam stos prasowania😭i jeszcze jakies pranie musze nastawic A lenia mam ze hej hihihi:D

Juz fryzjera zamowilam:)bo tu to az tak nie zaryzykuje:Ow koncu mrozow niema heheh wiec wstyd byloby w czapce chodzic hihi:D

masz 🌼 hehehe ja tez bylam u fryzjera w PL tutaj to musze wiedziec dokladnie czego chce zeby im powiedziec bo zadna nie wykaze sie inwencja :o

humor mi sie poprawi nawet jakkupie plstikowe pojemniki na graty do pokoju dziewczyn u nich wiecznie malo miejsca na wszystko

tu zaczely sie 2 stycznia i sa do konaca m-ca ale ja niewiem po co na nie czekam hihi bo jak pojade to przewaznie kupuje z nowej kolekcji hihi bo na wyprzedazy jakies badziewia sa hihi trzeba miec szczescie zeby natrafic na cos i fajnego i taniej kupic

hehe ja to sie boje otwierac szfki malej -bo kiedys jakotworzylam to mi wszystko na leb zlecialo:O

Wiec teraz tamnie zagladam:Pa jak mowi ze czegos znalescnie moze-to odp to sobie tam posprzataj:D

u mnie tak zle z pogoda nie jest:)no chyba tylko wtedy jakpada:Pa wpl podobno zimniej jest:O