euforka 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Eternity prosze :) czesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 21, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 21, 2008 a to żeby tasiemiec był mniej łakomy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 :D wczoraj mi literke zjadlo:P Eternity lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 21, 2008 dzieki za ziolka ;) heheeh Hugolina tez byla glodna wczoraj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 hehe wczoraj ja tez caly dzien jadlam hihi-nawet literki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Smiley ech no ja to chyba przed @mam tego tasiemca :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 a ja sie zbieram do nauki:Oech :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 spac mi sie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 21, 2008 nie spij Hugolina!!!! i nie ucz sie tyle !!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ani nie spie ani sie nie ucze:D hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Hugolinka a czego Ty sie tak uczysz?? :D stukam, pukam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 21, 2008 stukam sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 21, 2008 a ja nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Euforka no niderlandzkiego hihihi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ale cos zapal uciekl:Phehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ojej czyli lamiesz sobie jezyk ;):D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 :Pano lamie hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 21, 2008 to nie zapal uciekl tylko planowa przerwa i odpoczynek Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 21, 2008 osz znow cyrki z postami widmo ostatni post to bylten z zapalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 sprawdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 no chyba posty ida tja odpoczynek hihi pierw trzeba opracowac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 popracowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 znowu u mnie leje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ja chce wiosne:Pi do tego bez deszczu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 dobrze ze zimno nie jest-jakies 11 stponi:)ale jak tu gdzies wyjsc jak ciagle pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 no lac moze czasami ale nie ktorys dzien pod rzad:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 juz bym wolala zeby mroz i snieg byl przynajmniej mala by miala radoche:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 21, 2008 do tego kraju pasuje idealnie ta piosenka:O-CIAGLE PADA:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach