eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 a i jeszcze na poczcie bylam ! paczusie mezusiowi nadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 stukuniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 :D pukuniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 nabijuniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 trzaskuniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2008 Lena a ciebie co na zdrobnienia wzięło? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 hahahaha to mnie pierwszunia wzielunio :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 pisiuniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2008 znaczy się taka epidemia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 no cos w tym styluniu Izuniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 napituluniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2008 a ja wpierdzieluniam sałatke ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 to lapuniaj Lenka ziolunio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 Eternity to znaczy sie gosci bedziesz miala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 ja wrocilam z miasta-bylam na kawie z kolezanka:)a ze obok byl sklep JBC hihi to kupilam sobie niebieska koszule a malej bluzeczke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 znow kafe swiruje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 wpisa znow nie widzialam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 zjadlo mi wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 ok ja sie zbieram-bede lamac dzis jezyk hihih:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 Hugolina to se jarnij jeszcze na rozluznienie jezyka ;) i drina walnij |_| :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 no jeszcze jednego faceta bede miala w domu :) ale meska robota pewnie i tak jak zwykle bedzie dla mnie ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 no , siostrzeniec :D 18,5 lat ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2008 Lena a o co kaman z tym nigdzie nie wchodzcie??? bo nie kumam :o:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 moglam sobie jednak tego drina walnac na rozluznienie:Obo mnie nerwy zjadly:O Pierwsza czesc poszla dzis super-a jak przyszlo do mowieniazdenerwowalam sie i :Pech mam jakies 4pyt w plecy:Pno ale na 20 wiec chyba nie bedzie zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 leb mnie boli z nerwow i emocji:P a moja nauczycielka powiedzial-ze ona wie ze ja umie hihi no ja tez wiem ale tam mi sie popierdolilo nooo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 chyba mnie troche ambicje zjadly:Oech grunt ze juz za mna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 22, 2008 wlasnie sie objadam frytkami w majonezie:Ddo tego hot-dog z cebula i kapusta:D trzeba sie zrelaksowac hihi do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 22, 2008 ojojojj Hugolinka lap ziolko na uspokojenie i relax :D jak Ty sie cieszysz to ja tez sie ciesze, ze to juz za toba :D Lenka tobie tez sie nalezy ;0 i zmykam dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 22, 2008 o matko nie czytam o jedzeniu bo sie glodna zrobilam :o zmykam szybko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach