hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Nie zdala tylko jedna osoba-ten z Maroko co bez kultury byl:O zrobila nam niespodzianke-wczoraj lekcji nie bylo:)kupila kilka rodzaji ciast i napoje i ucztowala z nami zdane egzaminy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 W czwartek mamy wolne:Dwiec szkola dopiero za 2tygodnie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Izunia a to dla Ciebie:D STO LATspelnienia marzen i czego sobie zyczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 u mnie leje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 to mowisz Hugolina ze biba byla juz w szkole?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Izunia ode mnie masz bukiet juz na szopenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 hihi biba byla ale bez procenta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 procenta zawsze mozna nadrobic ;) u mnie sloneczko ale zimno :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 dzis sie opamietalamze jeszcze rezezrwacji nie zrobilam hahah ale juz mam:)wiec w piatek wyjazd:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 eee procenta to nadrobie jak wroce zpl:) chyba ze sie cos w pl trafi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 ale szro u mnie buuu i ten deszcz:Otylko bym spala hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 pukne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 stukne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 masz za stukanie hahahhaha chcialas jechac bez rezerwacji? a autem czy samolotem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 nosz patrz ! hahahah pomyslalam ze z UK i jak autem to trzeba sobie prom albo tunel :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 jade autokarem tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 hihi ciekawe gdzie bm doplynela tym promem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 chyba czas na druga kawe:Posz ta pogoda :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 http://www.rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/10528/ sprawdzie sobie hihi odpowiednik imienia w muzyce sa tam rozne linki-mozna sprawdzic co oznacza Twoje imie itd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 stukam na szybkiego i lece do dentysty z mloda ( a ja sobie wczoraj zeba ukruszylam :o spojrzy mi jak sie wyrobi od razu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 wrocilam :) mam opatrunek na zabku i umowiona randke z dentysta w walentynki ;) mloda byla dzielna i dostala 2 naklejki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Eternity hihih znaczy sie masz umowione romantyczne spotkanko;)w walentynki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 hahahha i to nawet trojkacik ;) pielegniara jeszcze bedzie ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2008 hihi tzn trendy bedziesz:Dhahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2008 hahahha to trojkaty sa trendy? czy biale fartuchy? :D ale fotel musze przyznac calkiem wygodny ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 hihi niewiem co bardziej trendy:P Zaklepuje:Djestem pierwsza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach